Det tyske marked for digitale sundhedsteknologier

Lær den digitale sundhedsscene i Hannover at kende og find en partner. Tilmeld dig Hannover Deep Dive - Digital Health Talk 2021: Medical practice solutions – the age of digital dental clinics!

Digitalt

Start: 12.03.2021 | kl. 10:00

Slut: 12.03.2021 | kl. 10:25

Vær med live den 12. marts kl. 10: »Tilmeld dig nu«

Digitale teknologier kan hjælpe os med at tackle de udfordringer, som næsten alle sundhedssystemer står over for i den vestlige verden. Hannover økosystem tilbyder virksomheder en række attraktive muligheder for at fremme egen forskning og udvikling.

Den nye serie af live talks fra hannoverimpuls tilbyder en række perspektiver fra forskellige interessenter i sundhedssektoren fra Hannover-regionen og giver internationale aktører fra forskning, politik og forretning mulighed for at samarbejde.

Du får

Lær den digitale sundhedsscene i Hannover at kende - lær af spillere inden for digital sundhed, når de deler aktuelle udfordringer og løsninger – og find en partner! Vær med live den 12. marts kl. 10, når emnet medicinske praksisløsninger - alderen på digitale tandklinikker udforskes.

Du kan læse mere om programmet her.

Hannover Booster Boards

Er din virksomhed dansk og har et produkt inden for digital sundhed og velfærdsteknologi? Og har I allerede godt fat i hjemmemarkedet? Er næste skridt det tyske marked og savner du sparring på, hvordan du kan gribe det an? Så er Hannover Booster Board din chance. Læs mere og tilmeld dig.

Information

Sted:

Digitalt

Dato, Start:

12.03.2021
kl. 10:00

Dato, Slut:

12.03.2021
kl. 10:25

Arrangør:

Gesundheitswirtschaft Hannover og Hannover Impuls i samarbejde med Welfare Tech og Innovationsnetværket Danish Healthtech med støtte fra Uddannelses- og Forskningsministeriet

Pris:

Deltagelse er gratis men tilmelding er nødvendigt.

Kontakt

Karen-Lindegaard_NY.jpg

Karen Lindegaard

Seniorkonsulent

Welfare Tech

Internationalt samarbejde, klyngeudvikling, forretningsudvikling

T: +45 2461 1931

LinkedIn

Skype id : karen.santos.lindegaard

Støttes af

Welfare Tech er medfinansieret af Uddannelses- og Forskningsministeriet og Den Europæiske Fond for Regionaludvikling.

WT hjemmeside_DK_Erhvervsfremmebestyrelsen.png