InnoEvent 2021

For 12. år i træk sætter InnoEvent studerende fra UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole og Syddansk Universitet sammen med klinikere fra OUH, forskere og sundhedsfaglige eksperter fra sygehus og kommune samt private virksomheder, for at imødekomme sundhedsvæsenet udfordringer.

Online

Start: 15.03.2021 | kl. 10:00

Slut: 19.03.2021 | kl. 14:00

I år vil 200 studerende finde innovative løsninger inden for temaet “Hjertet”, hvor problemstillinger bliver præsenteret af casestillere fra OUH og Svendborg kommune. InnoEvent skaber værdi for patienter og borgere samtidig med, at de studerendes innovative og entreprenante kompetencer styrkes.

InnoEvent 2021 bliver afviklet i uge 11 og vil på grund af Covid-19 blive afviklet på en helt ny måde, som er online – dog uden at gå på kompromis med det store potentiale og kvaliteten af indholdet. For med den rette faglige viden, kreative tilgange og moderne løsninger kan man sammen skabe mere værdi for patienter og borgere uanset omstændighederne.

InnoEvent arbejder målrettet på at opnå værdi på 3 bundlinjer

Værdi for sundhedssektoren der har behov for, at fremtidens sundhedsprofessionelle medarbejdere kan arbejde aktivt med at udvikle egen praksis i en hverdag, hvor teknologi og forandringer er et vilkår samt nye løsninger og ideer, inspiration og potentielle nye partnere/projekter. Formålet med InnoEvent er tillige at bidrage til øget innovation i praksis og således bringe de studerende med ind i løsningen af fremtidens sundhedsudfordringer for at skabe værdi for brugerne af sundhedsvæsenet.

Værdi for virksomheder der får indsigt i aktuelle udfordringer inden for sundhedsvæsenet, feedback fra sundhedsprofessionelle, inspiration til nye løsninger samt branding af deres egen virksomhed både foran sundhedsprofessionelle, men også foran de studerende med henblik på at tiltrække arbejdskraft. InnoEvent består af studerende fra forskellige uddannelser og videnskabelige retninger. Kombinationen af reelle behov fra sundhedsvæsnet og samarbejdet med virksomheder giver blot nye dimensioner i denne mangfoldighed. Det hele er lagt i en ramme, hvor uddannelsesmiljøet lægger op til åbenhed, kreativitet og nysgerrighed. Kompetencer der er brug for både i den offentlige og den private sektor

Værdi for studerende der får indsigt i sundhedssystemet og udvikler viden, færdigheder og kompetencer til at indgå i tværprofessionelt samarbejde med henblik på at få indsigt i, hvordan man kan omsætte monofaglig viden i nye sammenhænge og anvende dette til at innovere, udvikle og udfordre nye eller allerede eksisterende organisationer og sundhedsløsninger. Samtidig giver InnoEvent den studerende mulighed for at møde mulige fremtidige arbejdsgivere.

Læs mere om InnoEvent 2021 her

 

Foto: InnoEvent

Information

Sted:

Online

Dato, Start:

15.03.2021
kl. 10:00

Dato, Slut:

19.03.2021
kl. 14:00

Arrangør:

Odense Universitetshospital (OUH), UCL, CIMT, Svendborg og Odense Kommune, SDU

Pris:

Gratis

Kontakt

Camilla Boll

Projektmedarbejder

Center for Innovativ Medicinsk Teknologi

M: +45 2216 3312

Download vCard

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Tilmeld dig Welfare Techs nyhedsbrev og få nyheder fra netværket og invitationer til kommende arrangementer direkte i din mail-boks.

Støttes af

Welfare Tech er medfinansieret af Uddannelses- og Forskningsministeriet og Den Europæiske Fond for Regionaludvikling.

WT hjemmeside_DK_Erhvervsfremmebestyrelsen.png