Virtual Reality til undervisningsbrug

Ønsker du som sundhedsfaglig medarbejder, at blive inspireret til, hvordan du kan bruge Virtual Reality (VR) til undervisningsbrug? Vil du som virksomhed gerne blive inspireret til løsninger og blive klogere på markedets behov, så din fremtidige løsning i højere grad bliver konkurrencedygtig? Så er dette virtuelle arrangement lige noget for dig!

Online

Start: 16.03.2021 | kl. 14:00

Slut: 18.03.2021 | kl. 15:00

VR kan være nærliggende at indtænke i læringssituationer og kan fx blive brugt til sansestimulering, indlæring eller til illustration af anatomi. Ved at deltage i denne korte webinar-serie bestående af to seancer, får du blandt andet indsigt i, hvor det giver mening at anvende VR, hvor det kan supplere den nuværende undervisning, og i hvilke undervisningssammenhænge, du helt skal holde dig fra VR. Du vil desuden blive klogere på, hvilke muligheder og begrænsninger, VR giver i dag og ikke mindst i fremtiden til undervisningen.

Målgruppe

Arrangementet henvender sig primært til offentlige, sundhedsfaglige medarbejdere samt private virksomheder.

Seance 1: Bliv klogere på VR som læringsværktøj og lav dine egne VR- og AR setup

16.03.2021, kl. 14.00-15.00

Denne seance vil blandt andet omhandle forskellige typer af læring, og hvilke typer læring, VR kan understøtte. Udviklingen inden for VR vil blive italesat med fokus på, hvad der er sket de sidste 10 år.

Derudover vil du blive introduceret til Unity Studios’ egen produktløsning, som muliggør, at du selv kan lave VR- og AR oplevelser. Unity Studios har udviklet ”SynergyXR”, som er en præsentationsplatform, der hjælper virksomheder med at kommunikere, samarbejde og connecte i Augmentet- og Virtual Reality.

Oplægsholdere: Anders Kalsgaard Møller, Assistant Professor, Aalborg Universitet, Mads Troelsgaard, CEO & Partner, Unity Studios Oplæg: 30 min.

Spørgsmål og diskussion: 20 min.

Seance 2: Bliv inspireret af læringsudbyttet fra VR-forløb for SOSU-medarbejdere- og elever på plejehjem og en VR-løsning til træningsscenarier

18.03.2021, kl. 14.00-15.00

Denne seance vil bl.a. tage udgangspunkt i et projekt om udvikling og afprøvning af et VR-læringsforløb for medarbejdere, der behandler borgere med KOL og stiller skarpt på læringsudbyttet samt deltagernes opfattelse af VR som læringsværktøj.

Derudover vil du blive præsenteret for ATTE VR’s løsning, ”Sundsim VR”, som fungerer som supplement til sundhedsfagligt personale og studerende, som kan indgå i forskellige praksisnære træningsscenarier med VR, der vil forberede dem på at agere korrekt i virkelige scenarier. Oplægsholdere: Vibe Aarkrog, lektor, Århus Universitet, Ege Jespersen, Founder & CEO, AATE VR

Oplæg: 30 min.

Spørgsmål og diskussion: 20 min.

Efter oplæggene, vil der ved hver seance være mulighed for at stille spørgsmål til Ekspertpanelet, som giver anledning til faglige diskussioner.

OBS: Der kan forekomme ændringer i ovenstående program.

Tilmelding

Tilmeld dig én gang via linket i højre side og deltag i én eller begge seancer. For at kunne deltage som privat virksomhed, er det et krav, at du underskriver en timeregistreringsseddel, som vil blive udsendt via mail. Dette medvirker til, at vi fremover kan tilbyde denne form for arrangementer gratis.

Optagelser og slides

Begge seancer vil blive optaget og vil efterfølgende være tilgængelige på LSI’s hjemmeside. Slides fra seancerne vil sammen med et evalueringsskema blive udsendt til deltagerne umiddelbart efter arrangementets afslutning.

Arrangører: Arrangementet er arrangeret af Life Science Innovation North Denmark i samarbejde med Medtech Innovation Consortium, Welfare Tech samt Copenhagen Healthtech Cluster.

Information

Sted:

Online

Dato, Start:

16.03.2021
kl. 14:00

Dato, Slut:

18.03.2021
kl. 15:00

Arrangør:

Life Science Innovation North Denmark i samarbejde med Medtech Innovation Consortium, Welfare Tech samt Copenhagen Healthtech Cluster.

Pris:

Gratis

Kontakt

Marlene Højstrup Jensen

Kommunikations- og markedsføringskonsulent

Life Science Innovation North Denmark

T: +45 2856 0103

Download vCard

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Tilmeld dig Welfare Techs nyhedsbrev og få nyheder fra netværket og invitationer til kommende arrangementer direkte i din mail-boks.

Støttes af

Welfare Tech er medfinansieret af Uddannelses- og Forskningsministeriet og Den Europæiske Fond for Regionaludvikling.

WT hjemmeside_DK_Erhvervsfremmebestyrelsen.png