Boston: Virtual Innovation Camp

Er det amerikanske sundhedsvæsen parat til at samarbejde med dig og din virksomhed? Og er I parat til at ekspandere til det amerikanske sundhedsvæsen? Få afklaring ved at deltage i et virtuelt innovationsforløb udarbejdet i samarbejde med Innovation Center Denmark i Boston.

Virtuel

Start: 15.09.2021 | kl. 12:00

Slut: 30.09.2021 | kl. 16:00

Vi er nu klar med tredje og sidste trin: en Virtual Innovation Camp, der løber fra den 15.-30. september 2021.

Innovation Camp indgår som sidste del af læringsforløbet bestående af en tretrinsraket: 6 x online tilbud, individuel samtale med ekspert samt afsluttende Innovation Camp. Vi anbefaler, at du deltager i alle aktiviteterne for at få det største udbytte. Du kan stadig tilgå de online tilbud (webinar, workshop og paneldebat) samt booke en samtale med ekspert Alex Blanchot, ansvarlig for innovation hos Innovation Center Denmark.

Han arbejder for at fremme både erhvervs- og videnssamarbejde mellem Danmark og USA inden for Life Science og sundhed. Han har desuden læst farmaci på University of Paris og drager fordel af sin erfaring og kendskab til hospitalsbranchen og pharma selskaber, som han tidligere har arbejdet for.

Økosystemet i Boston

Som deltager vil du udvide dit netværk i Boston. En af de byer i USA, der er førende inden for den digitale sundhedsindustri. Staten Massachusetts, hvor Boston ligger, har mere end 80 hospitaler og 15.000 læger. Alene i 2018 blev der rejst 4,8 mia. USD af Life Science virksomheder. Boston er altså et af de helt rigtige steder at starte, hvis du ønsker at komme ind på det amerikanske marked.

- Det er min forventning, at en virksomhed, der har gennemført tretrinsraketten og modtaget sparring fra en amerikansk specialist, har en klar viden om, hvilken dør de skal benytte, når de skal ind på det amerikanske sundhedsmarked. Og dertil får de også konkrete kontakter i hånden, som sikrer, at det næste skridt bliver i den rigtige retning, siger Karen Lindegaard, seniorkonsulent i Welfare Tech.

Tilmeld dig innovationscampen og få:

  • Indblik og konkret viden om økosystemet i Boston og udviklingsmuligheder her
  • Kontakt til lokale aktører og mulighed for at indlede dialog om fremtidige samarbejder
  • Feedback på produkt og markedstrategi ved individuelle samtaler med eksperter

Download materiale om turen og se program: Virtual Innovation Camp Boston September 2021

Trin 1, 2 og 3

Trin 1: Online tilbud x 6

Trin 2: Individuel sparring session

Benyt den enestående mulighed og book en individuel samtale med Alex Blanchot, ansvarlig for innovation hos Innovation Center Denmark.

Du vil som privat virksomhed tilegne dig dyb markedsindsigt og få mulighed for at diskutere dine potentielle muligheder og udfordringer.

I løbet af samtalen vil I sammen afklare, hvorvidt en virtual tur til Boston er meningsfuldt for dig og din organisation netop nu. Samtalen vil ligeledes være en mulighed for at præge det endelig program, der tager afsæt i de deltagende aktører.

Book en samtale ved at skrive en mail til: Alexandre Xavier Blanchot på alebla@um.dk.

Trin 3: Virtual Innovation Camp i Boston

Innovationsbesøget i Boston vil blive planlagt efterhånden, som vi bliver klogere på, hvad det er, I som deltagere eftersøger

Det er ligger dog fast, at der både vil være besøg og vidensudveksling hos sundhedsudbydere, eksperter, offentlig og private.

Den virtuelle turen til Boston vil ligge i september 2021 og koste 5.000 kr. pr. virksomhed.

Information

Sted:

Virtuel

Dato, Start:

15.09.2021
kl. 12:00

Dato, Slut:

30.09.2021
kl. 16:00

Arrangør:

Innovation Center Denmark i Boston

Pris:

5000 kr. pr. virksomhed

Kontakt

Karen-Lindegaard_NY.jpg

Karen Lindegaard

Seniorkonsulent

Welfare Tech

Internationalt samarbejde, klyngeudvikling, forretningsudvikling

T: +45 2461 1931

LinkedIn

Skype id : karen.santos.lindegaard

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Welfare Tech bliver til Danish Life Science Cluster. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder fra netværket og invitationer til kommende arrangementer direkte i din mail-boks.

Støttes af

Welfare Tech er medfinansieret af Uddannelses- og Forskningsministeriet og Den Europæiske Fond for Regionaludvikling.

WT hjemmeside_DK_Erhvervsfremmebestyrelsen.png