KURSER-generel1.jpg

Kurser, seminare og masterclasses

Welfare Tech samarbejder med flere medlemmer, som tilbyder kurser og seminarer inden for udvikling og brug af medicinsk udstyr, sundheds- og velfærdsteknologi, regulatoriske forhold og salgs- og markedsføring af sundhedsrelateret udstyr. Nogle af kurserne er gratis mens du ved andre får 15 % rabat, hvis du er medlem af Welfare Tech.

Medicoindustrien

Medicoindustrien tilbyder kurser inden for Udvikling og produktion af medicinsk udstyr, Regulatoriske forhold, Salg og markedsføring af medicinsk udstyr samt en række øvrig kurser om branchen generelt. Er du medlem af Welfare Tech, får du 15 % rabat på kurser, der er annonceret i nedenstående oversigt.

Se Medicoindustriens kursusoversigt 

Welfare Techs medlemmer får 15 % rabat på Medicoindustriens kurser i forhold til normalprisen for ikke-medlemmer. Du får rabatten ved at skrive "Welfare Tech 15 % rabat" i feltet "Kundereference", når du tilmelder dig.


Public Intelligence 

Public Intelligence tilbyder Masterclasses i Velfærdsinnovation målrettet dig, der vil styrke din gennemslagskraft og skabe innovation i hverdagen. Som medlem af Welfare Tech får du 15 % rabat på Public Intelligences Masterclasses i Velfærdsinnovation.

Se Public Intelligences Masterclasses i Velfærdsinnovation  

Welfare Techs medlemmer får 15 % rabat på Public Intelligences Masterclasses i forhold til normalprisen for ikke-medlemmer.


Kontakt

Mette-Thiel_NY1.jpg

Mette Thiel

Seniorkonsulent

Welfare Tech

Kommunikation og markedsføring

T: +45 2058 5138

LinkedIn

Skype id : mette.thiel

Kun for medlemmer: Få 15% rabat

Medlemmer af Welfare Tech tilbydes 15% rabat på Medicoindustriens kurser i forhold til normalprisen for ikke-medlemmer. Skriv "Welfare Tech 15% rabat" i Kundereference, når du tilmelder dig.

Bliv medlem af Welfare Tech

Bliv medlem af Welfare Tech og få særlige fordele og indflydelse på foreningens aktiviteter og udvikling.

Støttes af

Welfare Tech er medfinansieret af Uddannelses- og Forskningsministeriet og Den Europæiske Fond for Regionaludvikling.

WT hjemmeside_DK 580b.png