2019-09-30-Netværksgrupper-for-mobile-robotter-DAHT.jpg

Netværk for Mobile Robotter i Sundhedssektoren

Netværk for Mobile Robotter i Sundhedssektoren skaber videndeling og matchmaking omkring mobile robotter på tværs af regioner, virksomheder og andre offentlige aktører inden for sundhedssektoren. Netværket er etableret af RoboCluster og Syddansk Sundhedsinnovation og drives i dag i samarbejde med Danish Healthtech.

Hvorfor deltage i netværket?

Dette netværk har til formål at samle dets medlemmer og fremme gensidig udveksling af viden samt matchmaking. I netværket er det medlemmerne, der kommer med idéer til mødernes temaer og nye idéer til arbejdsgrupperne. I netværket bliver der behandlet emner om alt fra IKT referencestruktur til juridiske og økonomiske overvejelser i forbindelse med anskaffelse af mobile robotter. Herudover er der blevet præsenteret nye projekter, som medlemmerne har kunne byde ind på, samt de er blevet opdateret omkring igangværende og afsluttende projekter inden for mobile robotter og sundhedssektoren, så medlemmerne har kunnet lære af hinandens erfaringer og resultater.

Hvor tit mødes vi?

Vi mødes 4 gange årligt af 4 timers varighed, hvor hvert møde vil bestå af mindst 3 spændende oplæg.

Baggrunden for netværket

Fremtidens sundhedsvæsen kommer ikke udenom robotteknologien - det er en vigtig del af løsningerne til effektivisering. Med dette fokus lancerede RoboCluster og Syddansk Sundhedsinnovation tilbage i november 2017 Netværk for Mobile Robotter i Sundhedssektoren. I januar 2019 trådte Innovationsnetværket Danish Healthtech ind og blev en del af partnergruppen.

Hvordan kommer du med i netværket?

Ønsker du at blive en del af Netværk for Mobile Robotter i Sundhedssektoren, kræver det et gratis medlemskab af RoboCluster.

Er du allerede medlem af RoboCluster, kan du blot tilmelde dig næste arrangement i netværket eller sende en mail til Birgit Juel Jarly på bijj@odenserobotics.dk, hvorefter du kan blive medlem af netværket.

Bliv medlem af RoboCluster her.

Danish Healthtech er medfinansieret af Uddannelses- og Forskningsministeriet og Den Europæiske Fond for Regionaludvikling.

Kontakt

Birgit Juel Jarly

Koordinator

RoboCluster

T: +45 2447 6806

Download vCard

Bliv medlem af Welfare Tech

Bliv medlem af Welfare Tech og få særlige fordele og indflydelse på foreningens aktiviteter og udvikling.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Tilmeld dig Welfare Techs nyhedsbrev og få nyheder fra netværket og invitationer til kommende arrangementer direkte i din mail-boks.

Støttes af

Welfare Tech er medfinansieret af Uddannelses- og Forskningsministeriet og Den Europæiske Fond for Regionaludvikling.

WT hjemmeside_DK_Erhvervsfremmebestyrelsen.png