Netværk for Mobile Robotter i Sundhedssektoren.jpg

Netværk for Mobile Robotter i Sundhedssektoren

Netværk for Mobile Robotter i Sundhedssektoren skaber videndeling og matchmaking omkring mobile robotter på tværs af regioner, virksomheder og andre offentlige aktører inden for sundhedssektoren. Netværket er drives af Odense Robotics og Syddansk Sundhedsinnovation og Welfare Tech

Hvorfor deltage i netværket?

Dette netværk har til formål at samle dets medlemmer og fremme gensidig udveksling af viden samt matchmaking. I netværket er det medlemmerne, der kommer med idéer til mødernes temaer og nye idéer til arbejdsgrupperne. I netværket bliver der behandlet emner om alt fra IKT referencestruktur til juridiske og økonomiske overvejelser i forbindelse med anskaffelse af mobile robotter. Herudover er der blevet præsenteret nye projekter, som medlemmerne har kunne byde ind på, samt de er blevet opdateret omkring igangværende og afsluttende projekter inden for mobile robotter og sundhedssektoren, så medlemmerne har kunnet lære af hinandens erfaringer og resultater.

Hvor tit mødes vi?

Vi mødes 4 gange årligt af 4 timers varighed, hvor hvert møde vil bestå af mindst 3 spændende oplæg.

Baggrunden for netværket

Fremtidens sundhedsvæsen kommer ikke udenom robotteknologien - det er en vigtig del af løsningerne til effektivisering. Med dette fokus lancerede RoboCluster og Syddansk Sundhedsinnovation tilbage i november 2017 Netværk for Mobile Robotter i Sundhedssektoren. I januar 2019 trådte Innovationsnetværket Danish Healthtech ind og blev en del af partnergruppen.

Ved årsskiftet 2021 er der sket forskellige ændringer og der er etableret nye klynger, herunder at RoboCluster nu er en del af Danmarks Nationale Robot- og Droneklynge, Odense Robotics. Men det har ingen betydning for vores netværk. Odense Robotics, Syddansk Sundhedsinnovation og WelfareTech vil fortsat samarbejde om at lave netværksmøder. 

Hvordan kommer du med i netværket?

Det kræver ikke at man er medlem af klyngerne for at deltage i vores netværksmøder, dog skal man have relevant tilknytning og seriøs interesse for området. Det er gratis at deltage.

                                                   

Kontakt

Karen-Lindegaard_NY.jpg

Karen Lindegaard

Seniorkonsulent

Welfare Tech

Internationalt samarbejde, klyngeudvikling, forretningsudvikling

T: +45 2461 1931

LinkedIn

Skype id : karen.santos.lindegaard

Kontakt

Birgit Juel Jarly

Koordinator

Odense Robotics

T: +45 2447 6806

Download vCard

Bliv medlem af Welfare Tech

Bliv medlem af Welfare Tech og få særlige fordele og indflydelse på foreningens aktiviteter og udvikling.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Welfare Tech bliver til Danish Life Science Cluster. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder fra netværket og invitationer til kommende arrangementer direkte i din mail-boks.

Støttes af

Welfare Tech er medfinansieret af Uddannelses- og Forskningsministeriet og Den Europæiske Fond for Regionaludvikling.

WT hjemmeside_DK_Erhvervsfremmebestyrelsen.png