2020 06 15 FNS Verdensmål netværk logo uden tekst.jpg

Netværk om FN's verdensmål

Omsæt globale verdensmål til konkret handling! Arbejder du allerede med Verdensmålene i din organisation? Skal du i gang, eller er du interesseret i at vide mere om FN´s verdensmål? Så vær med i vores nye netværk, hvor du også er med til at sætte dagsordenen.

Hvorfor deltage i netværket?

Er du ansat i en kommune, virksomhed eller vidensinstitution, som har verdensmål på dagsordenen, har du mulighed for at være med til at forme Welfare Tech´s nye netværk for arbejdet med FN´s verdensmål. Derudover kan du med deltagelse i netværket:

  • få inspiration og viden om, hvordan andre arbejder med verdensmålene i virksomheden, vidensinstitutionen og i kommunen
  • blive klogere på, hvordan du og din organisation arbejder konkret med målene – som giver mening for jer – og hvordan I samtidig sikrer en mere bæredygtig verden
  • være med i dialogen om udvælgelse af mål og udfordringer ved at komme i gang med arbejdet med verdensmål
  • få forslag til metoder og værktøjer, du kan bruge i din organisation

Netværket om FN's verdensmål skaber et rum for erfaringsudveksling og videndeling og inspiration på tværs af videninstitutioner, offentlige organisationer og private virksomheder.

Som deltager i netværket vil du få indsigt i forskellige aktørers barrierer og udfordringer. Netværket kan derfor være med til at omsætte globale verdensmål til konkrete handlinger, som er med til at gøre en forskel i din organisation, for kunder, leverandører, lokalsamfund, borgere m.m.

Obs: Netværket kan ikke bruges til salg og markedsføring af løsninger.

Hvor tit mødes vi?

Vi planlægger møde to gange årligt á 4 timers varighed. Derudover afholdes 2 virtuelle møder á 1 times varighed. Mødetemaer er praksisnære og vælges fra gang til gang.

Virtuel workshop: Deltag på næste møde i netværket 28. januar 2021

Baggrunden for netværket

Flere danske virksomheder og kommuner arbejder allerede med FN´s verdensmål, men mange savner stadig værktøjer og metoder til at komme i gang eller udvælge, hvilke mål der er relevante at arbejde med. Men hvordan omsætter I globale og omfattende verdensmål til konkret virkelighed, der hvor I er? Og skal I vælge alle mål – eller bare nogle?

Hvordan kommer du med i netværket?

Er du eller din organisation medlem af Welfare Tech, så har du automatisk mulighed for at være med i netværket. 

Ikke medlem? Læs mere om medlemsskab

Vil du være med til at forme Welfare Techs nye netværk om FN´s verdensmål?

Send en mail til Randi Villebro, konsulent i Welfare Tech, ravi@welfaretech.dk, og fortæl at du gerne vil deltage i netværket. Så får du automatisk besked og information om  kommende møder og aktiviteter i netværket.

Her kan du læse mere om FN's verdensmål


Kontakt

Randi_web.jpg

Randi Villebro

Konsulent

Welfare Tech

Netværk og matchmaking

T: +45 9320 2520

LinkedIn

Bliv medlem af Welfare Tech

Bliv medlem af Welfare Tech og få særlige fordele og indflydelse på foreningens aktiviteter og udvikling.

Støttes af

Welfare Tech er medfinansieret af Uddannelses- og Forskningsministeriet og Den Europæiske Fond for Regionaludvikling.

WT hjemmeside_DK_Erhvervsfremmebestyrelsen.png