WT-Webinar_opi.jpg

Welfare Tech Academy

Del med dit netværk:

Welfare Tech Academy er en række webinars, som giver dig udsyn og indblik i de nyeste trends, metoder og cases inden for sundhed og velfærdsteknologi. Platformen er interaktiv, så både du og andre deltagere aktivt inddrages og kan give inspiration, viden og erfaringer videre til hinanden.

Kommende webinarer i Welfare Tech Academy

Vi arbejder p.t. på næste webinar og opdaterer løbende datoer og emner for kommende webiare her på hjemmesiden.

Du får automatisk besked om det næste webinar ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev eller følge os på LinkedIn.

Se eller gense afholdte webinarer i Welfare Tech Academy 


28.11.2017: Evalueringsmodeller - din genvej til bedre salg i sundhedsvæsnet
v/ Kristian Kidholm, forskningsleder i CIMT (Center For Innovativ Medicinsk Teknologi) og Hanne Hansen-Nord, Key Account Manager hos NewIcon Group DK

Hvordan dokumenterer du (overbevisende) effekten af dine sundheds- og velfærdsteknologiske løsninger og får kommuner og sygehuse til at investere? Og hvordan får du håndfaste beviser på, at din løsning er pengene værd? Brug evalueringsmodellerne MAST og MTV som effektfuld dokumentation!


29.09.2017: Sådan kommer du godt i gang med OPI
v/ Ann Højbjerg Clarke, Institutleder, Ph.D, Institut for Entreprenørskab og Relationsledelse, Syddansk Universitet

Kender du begrebet OPI, men er ikke helt sikker på, hvad det egentlig er, og hvad du kan bruge det til? Eller er du bare nysgerrig og vil gerne vide mere om offentlig-privat innovationssamarbejde, og hvordan det skaber vækst - og mere på bundlinjen? Så er dette første webinar i Welfare Tech Academy noget for dig. 


Støttes af

Welfare Tech er finansieret af Uddannelses- og Forskningsministeriet, Syddansk Vækstforum og Den Europæiske Fond for Regionaludvikling.

WEB-Partnerlogo-580-x-50-px_DK.png