WT-Webinar-forside-ny_NY.jpg

Welfare Tech Webinar

Welfare Tech Webinar giver dig mulighed for at deltage i og se webinarer, som giver udsyn og indblik i de nyeste trends, metoder og cases inden for sundhed og velfærdsteknologi. Platformen er interaktiv, så både du og andre deltagere aktivt inddrages og kan give inspiration, viden og erfaringer videre til hinanden.

Kommende webinarer i Welfare Tech 


10.01.2019: Webinar: Praksisnær kompetenceudvikling om demens
v/ Welfare Tech og Guide2know

Arbejder du med at implementere viden og værktøjer på demensområdet? Eller ønsker du inspiration til at komme i gang med evidensbaserede indsatser i praksis? Så er dette webinar om at anvende e-læring om demens noget for dig..


Du får automatisk besked om det næste webinar ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev eller følge os på LinkedIn.

Se eller gense afholdte webinarer i Welfare Tech Webinar 

Klik på "Se webinar" i nedenstående oversigt og udfyld med dine kontaktdata. Klik på "Registre" - det er helt uforpligtende - og se eller gense et afholdt webinar.


06.12.2018: Webinar: Spring ud i systematisk innovation
v/ Welfare Tech og Public Intelligence

Hvis du interesserer dig for innovation af offentlige organisationer, så må du ikke gå glip af dette sjove og lærerige webinar. Her får du en smagsprøve på nye og velafprøvede metoder til at indkredse og løse problemer i det offentlige.


20.11.2018: Webinar: Tendenser i det finske hospitals- og plejemarked

v/ Welfare Tech, NorCare og Business Finland 

På under en time kan du helt uden rejsetid deltage i et webinar, hvor finske markedseksperter giver dig indblik i forretningsmulighederne for hospitals- og plejeteknologi på det finske marked


20.09.2018: Få success på din fact-finding tur til Tyskland
v/ Peter Julius, CEO, Public Intelligence og Søren M. Parmar-Sielemann, Senior Consultant, Welfare Tech

Som Danmarks største eksportmarked er Tyskland en oplagt mulighed for danske virksomheder, som kan bidrage med produkter og services, der kan digitalisere og automatisere indenfor sundhedssektoren. Men der er et mindre ’aber dabei’ du skal være opmærksom på, hvis du har Tyskland i kikkerten. 


25.04.2018: Automatisering af arbejdsprocesser i plejesektoren

v/ Claus Fabricius, Dep. Man. & Expertise Director, Logistics, NIRAS, Henrik Skov, Founder and CEO, Pure Delivery og Søren M. Parmar-Sielemann, Senior Consultant, Welfare Tech

Få aktuel indsigt på dette gratis webinar om intelligent logistik, digitalisering og automatiserede arbejdsprocesser indenfor hjemmepleje- og plejehjemsektoren.


28.11.2017: Evalueringsmodeller - din genvej til bedre salg i sundhedsvæsnet
v/ Kristian Kidholm, forskningsleder i CIMT (Center For Innovativ Medicinsk Teknologi) og Hanne Hansen-Nord, Key Account Manager hos NewIcon Group DK

Hvordan dokumenterer du (overbevisende) effekten af dine sundheds- og velfærdsteknologiske løsninger og får kommuner og sygehuse til at investere? Og hvordan får du håndfaste beviser på, at din løsning er pengene værd? Brug evalueringsmodellerne MAST og MTV som effektfuld dokumentation!


29.09.2017: Sådan kommer du godt i gang med OPI
v/ Ann Højbjerg Clarke, Institutleder, Ph.D, Institut for Entreprenørskab og Relationsledelse, Syddansk Universitet

Kender du begrebet OPI, men er ikke helt sikker på, hvad det egentlig er, og hvad du kan bruge det til? Eller er du bare nysgerrig og vil gerne vide mere om offentlig-privat innovationssamarbejde, og hvordan det skaber vækst - og mere på bundlinjen? Så er dette første webinar i Welfare Tech Academy noget for dig. 


Støttes af

Welfare Tech's aktiviteter er finansieret af Uddannelses- og Forskningsministeriet, Syddansk Vækstforum og Den Europæiske Fond for Regionaludvikling.

WEN-partnerlogo-580-x-65_DK.png