WHINN-2018-WT.jpg

WHINN

WHINN - Week of Health & INNovation - er en unik begivenhed, som i en og samme uge samler en vifte af konferencer, events, innovation og netværksaktiviteter inden for sundhed og innovation.

WHINN løb af stablen første gang i 2015. I 2018 afholdes WHINN den 9. til 11. oktober i Odense.

WHINN, Week of Health & INNovation, danner ramme om en lang række konferencer og events, som samler sundheds-professionelle fra ind- og udland til videndeling, præsentationer, dialog og netværk. WHINN giver dig viden, inspiration og indblik i den nyeste forskning og internationale trends inden for sundhed og innovation.

WHINN tiltrækker et tværfagligt publikum og skaber møde mellem ledere og slutbrugere, mellem klinikere og beslutningstagere og mellem offentlige serviceudbydere og private virksomheder. Det store, spændende udvalg af aktiviteter giver deltagerne mulighed for selv at vælge og sammensætte et program på kryds og tværs af individuelle interesseområder, og danner grobund for nye møder, nye forretninger, nye samarbejder og nye muligheder.

Program


Programmet opbygges løbende. Alle er velkomne til at afholde og melde arrangementer, events, konferencer, etc. ind til programmet, blot aktiviteten har relation til sundhed, pleje og velfærdsteknologi.

Welfare Tech er partner i WHINN. I 2018 kan du møde os i følgende arrangementer: 

  • Der er endnu ikke planlagt aktiviteter for WHINN 2018

Vil du høre nærmere om WHINN, eller har du en aktivitet, som du gerne vil afholde eller organisere som del af WHINN 2018, kan du skrive til Welfare Techs eventkontor på info@whinn.dk


Du kan her se Welfare Techs aktiviteter under WHINN 2017:

 

Hold dig opdateret


Du kan holde dig orienteret om aktiviteter og events på WHINN på WHINN.dk og via WHINN's nyhedsbrev (tilmelding via WHINN.dk).

Følg også WHINN på Twitter @WHINN_DK og Instagram #WHINN_dk.

 

Welfare Tech giver sparring på mulighederne i WHINN 


Ønsker du sparing på dine muligheder på WHINN er du velkommen til at kontakte Welfare Tech til en snak om, hvordan du udnytter ugens vækst- og udviklingspotentiale, herunder afholdelse af egne aktiviteter under WHINN.

Kontakt Krista Ebsen Blaabjerg, Welfare Tech, krivb@welfaretech.dk, T. +45 3133 7892 for yderligere information.

 

Hvorfor skal du deltage i WHINN?


- Erhvervslivet bør deltage i WHINN, fordi nye forretningsmuligheder opstår hvor sundhedsprofessionelle møder erhvervsfolk. WHINN samler både klinikere, erhvervsfolk, plejepersonale og den nyeste viden indenfor sundhedsteknologi og innovation, siger administrerende direktør Stefan Kirkebjerg Andersen, Odense Kommune.

- Deltag på WHINN og se de nyeste sundhedsopfindelser og den seneste sundhedsinnovation leveret i Danmark; fra ”test bed” til bedre sundhedsresultater, siger administrerende direktør Christian Gravesen, Welfare Tech.

- WHINN er en enestående mulighed for at få den nyeste opdatering på de fremtidige sygehuse, den seneste udvikling inden for telehealth og indblik i de mest innovative løsninger til fremme af et uafhængigt liv, siger administrerende direktør Hans Erik Henriksen, Healthcare DANMARK.

Støttes af

Welfare Tech er finansieret af Uddannelses- og Forskningsministeriet, Syddansk Vækstforum og Den Europæiske Fond for Regionaludvikling.

WEB-Partnerlogo-580-x-50-px_DK.png