wt-job.jpg

Welfare Tech søger en erfaren kommunikationskonsulent

LUKKET FOR FLERE ANSØGNINGER - Welfare Tech søger i øjeblikket en erfaren kommunikationskonsulent med erfaring fra social- og sundhedsområdet.

Som kommunikationskonsulent i foreningen Welfare Tech skal du være med til at fastholde Welfare Techs position som førende dansk klyngenetværk inden for sundheds- og velfærdsteknologi. Du bliver del af et team, der varetager og koordinerer kommunikation og events på tværs af organisationen og Welfare Techs projekter.

Sammen med teamet fastlægges kommunikationsplaner løbende, og du får ansvar for produktion og distribution af indhold til Welfare Techs platforme og kanaler. Arbejdet udføres i dialog med kollegaer på tværs af organisationen og medlemmer og samarbejdspartnere i foreningen. Vi forventer, du kan omsætte fagligt stof til letforstålige, læsevenlige nyheder og sikre klar indholds-kommunikation inden for det social- og sundhedsfaglige område til forskellige målgrupper.

Dine arbejdsopgaver:

  • Udarbejde kommunikationsplaner
  • Eksekvering af kommunikationsplaner i samarbejde med kollegaer og samarbejdspartnere
  • Produktion af artikler, indhold til sociale medier, kampagner, videoer mv. med fagligt indhold
  • Oversættelser fra engelsk til dansk og fra dansk til engelsk

Vi søger en kommunikationskonsulent, der har erfaring med kommunikation på social- og sundhedsområdet. Gerne med relation til velfærdsteknologi fra enten en offentlig aktør, det private erhvervsliv eller forskningsområdet. Det er en fordel, hvis du har en social- eller sundhedsfaglig baggrund, f.eks. sygeplejerske.

Vi forventer, at du som kommunikationskonsulent har dialog med Welfare Techs medlemmer og andre samarbejdspartnere, og at du har en serviceorienteret tilgang til dialogen med dem.

En del af et hold

Som kommunikationskonsulent i Welfare Tech er det vigtigt, at du er en team player, der motiveres af proaktivt og konstruktivt samarbejde med kollegaer. Det er vigtigt, at du kan balancere selvstændig opgaveløsning med sparring og samarbejde med kollegaer for at opnå synergi og de bedste resultater.

Vi tilbyder

  • En arbejdsdag du i høj grad selv er med til at præge
  • Et område med stort fokus og udviklingspotentiale
  • En arbejdsplads med en uformel omgangstone

Praktiske informationer

Arbejdsstedet er Welfare Tech i Forskerparken 10H, 5230 Odense M

Løn efter kvalifikationer

Tiltrædelse: snarest mulig

Kontakt og ansøgning

Ansøgninger rettes pr. e-mail til: job@welfaretech.dk

Mrk. ”Kommunikationskonsulent”. Ansøgere indkaldes løbende til samtaler. Stillingen ønskes besat hurtigst muligt.

Ønsker du yderligere oplysninger om stillingen, kan du kontakte seniorkonsulent Mette Thiel, T. +45 2058 5138, eller adm. direktør Christian Graversen, T. +45 2128 8419.

Om Welfare Tech  

Welfare Tech er Danmarks største medlemsbaserede forening og klyngeorganisation for sundheds- og velfærdsteknologi. Medlemmerne tæller  private virksomheder, offentlige organisationer, kommuner, regioner samt førende forsknings- og uddannelsesinstitutioner. Via samarbejde mellem klyngens aktører er Welfare Tech katalysator for forretningsudvikling og innovation. Målet er at accelerere udvikling og brug af nye sundheds- og velfærdsteknologiske produkter og services, som baner vejen for bedre offentlig service, større livskvalitet og mere effektivitet i samfundet. Welfare Tech er en guldcertificeret klynge under The European Cluster Excellence Initiative, ECEI.

Læs mere

Kontakt

Christian-Graversen_NY.jpg

Christian Graversen

Adm. direktør

Welfare Tech

T: +45 2128 8419

LinkedIn

Skype id : cgraversen

Støttes af

Welfare Tech er medfinansieret af Uddannelses- og Forskningsministeriet og Den Europæiske Fond for Regionaludvikling.

WT hjemmeside_DK 580b.png