AB-Handic-Help_Medlemslogo.jpg

AB Handic Help ApS

Maglebjergvej 8

DK - 2800 Kgs. Lyngby

www.handicstore.dk

T: +45 4576 6006

AB Handic Help er en mindre familievirksomhed, som har mere end 30 års erfaring indenfor specialområdet. De sælger produkter, der hjælper og øger livskvaliteten og selvstændigheden for mennesker med særlige behov. Det kan være fra low tech- til avancerede velfærdteknologiske løsninger.

De senere år har de udvidet deres produktportefølje og har derved fået et bredere udbud af løsninger til mennesker med demens, samt de tilbyder workshops i hele landet, der kan give konkrete ideer til aktiviteter.

Deres produktportefølje rummer et stort udbud af kommunikationshjælpemidler; fra meget enkle talemaskiner til talecomputere, hvor man kan indlæse et systematiseret ordforråd (Minspeak), der giver et meget komplet sprog, som kan bruges hele livet.

Endvidere tegner og indretter de sanserum, som tager udgangspunkt i netop kundens behov. AB Handic Help kan være med i hele processen - lige fra renovering af rum til færdig montering eller som led i processen ved nybyggeri. Man sender en tegning af rummet med oplysninger om vinduer, døre, radiatorer mm. samt ønsker og beskrivelse af brugerne. AB Handic Help udarbejder et forslag og følger processen hele vejen.

Derudover har AB Handic Help et stort udvalg af speciallegetøj og kontakter til styring af elektronisk legetøj og computere. Heriblandt specielle computerprogrammer der kan styres med 0/1 kontakter og ordprædiktionsprogrammer.

AB Handic Help har kontakter over hele verden og kan hjælpe jer med at finde den helt rette løsning.

Tilknyttede nyheder
Kontakt

Anne-Marie Brummerstedt

Partner

AB Handic Help ApS

T: +45 4576 6006

Download vCard

Støttes af

Welfare Tech er medfinansieret af Uddannelses- og Forskningsministeriet og Den Europæiske Fond for Regionaludvikling.

WT hjemmeside_DK 580b.png