A/S Kurt Hansen

A/S Kurt Hansen

Gotlandsvej 5

DK - 5700 Svendborg

www.kurthansen.dk

T: +45 6220 2785

E: kh@kurthansen.dk

A/S Kurt Hansen er en udviklings- og montagevirksomhed, som udvikler og producerer mekanik og mekatronik til en bred kundegruppe. Under nøgleordene innovation, kreativitet og grundighed har A/S Kurt Hansen kompetencer til at nå 360 grader rundt i en given udviklingsproces, fra den spæde idé til produktet er færdigt.

Design

A/S Kurt Hansen tilbyder produktionsoptimeret, integreret design eller realiserer gerne kundens eget.

Produktudvikling

A/S Kurt Hansens dygtige udviklingsteam er altid klar til at skabe nye løsninger. Virksomheden kan forestå relevante tests og godkendelser samt fremstille nødvendig teknisk dokumentation – alt i henhold til ISO-standarder.

Dokumentation og logistik

A/S Kurt Hansen kan levere komplet dokumentation på de udviklede løsninger. Logistikfunktion understøtter de store krav, som vidtspændende opgaver stiller. Der sættes en ære i at levere til aftalt tid og arbejdes naturligt med discipliner som sporbarhed, CE-mærkning mv.

Sourcing og kvalitetssikring

A/S Kurt Hansen har et bredt netværk af dygtige leverandører. Kvalitetssikring er en helt naturlig del af udvikling og produktion. Udover at være certificeret efter ISO 9001, lever firmaets ISO 13485-certificering op til medicobranchens stigende krav.

Montage, test og registrering

A/S Kurt Hansens medarbejdere fører dit produkt helt til dørs. Dette inkluderer standardiserede og kundespecifikke tests samt opsamling af data til forskellige formål heriblandt UL, FDA mv.

Kunden kan vælge at benytte enkelte af kompetencerne, men A/S Kurt Hansen kan også hjælpe fra start til slut. Der arbejdes i tæt dialog under hele processen og kundens egne kompetencer og specialviden suppleres gerne med en bred ingeniørmæssig erfaring.

Tilknyttede nyheder
Kontakt

Jesper Korsgaard

Ingeniør

A/S Kurt Hansen

T: +45 6217 2206

Download vCard

Støttes af

Welfare Tech er medfinansieret af Uddannelses- og Forskningsministeriet og Den Europæiske Fond for Regionaludvikling.

WT hjemmeside_DK_Erhvervsfremmebestyrelsen.png