Bekey-Medlemslogo.jpg

BEKEY A/S

Gladsaxe Møllevej 28

DK - 2860 Søborg

www.bekey.dk

T: +45 4343 9990

E: salg@bekey.dk

BEKEY gør nøglen digital for hjemmeplejere, der skal have adgang til plejekrævende borgeres hjem. Over 40 kommuner i Danmark, Norge og Sverige har valgt BEKEYs løsning og droppet de fysiske nøgler, og har dermed en nem, digital administrationsløsning, der fjerner nøglebøvlet i hverdagen. Læs mere om BEKEYs løsning til hjemmeplejen.

”Det er blevet meget nemmere i hverdagen at administrere nøgler og adgange med BEKEY, da vi hurtigt og enkelt kan tildele adgange til vores 80 medarbejdere i kommunen. Det sparer os for meget unødig kørsel, og ved akutte situationer kommer vi hurtigere ud til borgeren og hjælper dem”, siger Jette T. Jensen, administrator i Glostrup Kommune.

BEKEYs løsning administreres via en internetbrowser, og dørene åbnes via en mobilapplikation på en smartphone. Løsningen sikrer, at kun personer som må komme ind, kan komme ind, og at alle digitale åbninger registreres.

Med BEKEYs digitale nøgleløsning slipper man for bekymringerne om, at nøgler mistes eller kopieres, og de mange ekstra kørsler for at hente fysiske nøgler – hvilket hurtigt omsættes til en højere kvalitet i kerneopgaverne hos borgerne.

BEKEY kan kontaktes via mail drift@bekey.dk, eller via Facebook eller Linkedin.

Tilknyttede nyheder


Tilknyttede arrangementerKontakt

Peter Nyholm

Salgsdirektør

BEKEY A/S

T: +45 3154 3007

Download vCard

Støttes af

Welfare Tech er medfinansieret af Uddannelses- og Forskningsministeriet og Den Europæiske Fond for Regionaludvikling.

WT hjemmeside_DK 580b.png