boblberg-Medlemslogo.jpg

Boblberg.dk

Avedøreholmen 96C

DK - 2650 Hvidovre

www.boblberg.dk

T: +45 2225 0520

E: info@boblberg.dk

Boblberg.dk er et digitalt sundhedsfællesskab, som hjælper borgerne med at skabe værdifulde og sociale relationer, der styrker den mentale og fysiske sundhed samt forebygger uønsket ensomhed. Borgerne inviteres og inspireres til at lave noget aktivt sammen med andre, og det åbner ligeledes op for nye muligheder, hvorpå man kan indgå i sociale fællesskaber.

I dag benyttes platformen af mere end 77.000 borgere fra hele landet, som skriver sammen, deler fælles interesser, sociale aktiviteter, svære emner og skaber værdifulde relationer. 

I samarbejde med danske kommuner

Boblberg samarbejder pt. med 25 danske kommuner om at styrke borgernes mentale, sociale og fysiske sundhed. 

På tværs af kommuner, regioner, organisationer og foreninger skaber Boblberg sundhedsfremmende rammer, der understøtter borgernes meningsfuldhed og øger deres mulighed for at tage kontrol over eget liv og sundhed.

Både mental, social og fysisk sundhed fremmes, når man gør noget aktivt og meningsfuldt i fællesskab med andre - og det er netop dét, Boblberg handler om. 

Boblberg understøtter bl.a. området for kultur, fritid, sundhed og det frivillige, hvor der er taget udgangspunkt i borgernes ønsker og behov for et digitalt mødested, som forebygger ensomhed, motiverer inaktive borgere og samtidig sikrer den mentale og fysiske sundhed.

Borgernes bobler

Al aktivitet på Boblberg er brugerdrevet, og det er borgerne selv, der opretter opslag - i form af bobler - eller skriver på eksisterende opslag.

Boblberg kan f.eks. bruges til at søge efter eller finde:

  • Nogle til at gå eller løbe en tur med
  • Nogle at tale med om angst, depression eller lign.
  • En kaffeven eller -veninde til hygge og samvær
  • En hjælpende hånd eller hjælp som frivillig
  • Nogle at være kreative sammen med; hækling, strik, maling m.m.

Det er kun fantasien og borgernes interesser, der sætter grænsen for, hvad man kan bruge Boblberg til.

Kontakt

Besøg https://boblberg.dk/Kommune.aspx for at læse mere om brugen af Boblberg, udtalelser fra andre kommuner og læse nogle af borgernes historier.  Kontakt os gerne for at få mere information om, hvordan Boblberg kan bruges i de offentlige forvaltninger.

Tilknyttede nyheder
Kontakt

Anders Stæhr

Medstifter

Boblberg ApS

T: +45 2225 0520

Download vCard

Støttes af

Welfare Tech er medfinansieret af Uddannelses- og Forskningsministeriet og Den Europæiske Fond for Regionaludvikling.

WT hjemmeside_DK 580b.png