Chromaviso-Medlemslogo_2020.jpg

Chromaviso

Tueager 1

DK - 8200 Århus N

www.chromaviso.com

T: +45 7240 6007

E: info@chromaviso.com

Chromaviso er en videnbaseret virksomhed, der er førende inden for ergonomiske lyskoncepter til sundhedssektoren. Virksomheden tilbyder Ergonomisk Lys til operationsstuer; et fleksibelt, zoneopdelt, farvet lys til skærmarbejde og operationer. Derudover tilbyder Chromaviso også Ergonomisk Døgnrytmelys; et videreudviklet, dynamisk lys, som understøtter den naturlige døgnrytme og kan tilpasses specifikke arbejdssituationer.

Chromaviso har over 700 installationer og virksomhedens lys skaber optimale lysforhold for patienter og personale. Derfor anbefales virksomhedens løsninger i dag af læger, sygeplejersker og teknisk personale. Chromaviso har patent på Ergonomisk Lys, og sammen med forskere og samarbejdspartnere fra hele verden, arbejder virksomheden på hele tiden at udvikle deres produkter, så de passer til fremtidens behov og nye sygehuse.

Chromavisos løsninger er baseret på dyb indsigt i – og nysgerrighed om – brugernes behov, ekspertise inden for lys og intelligent styring samt de tekniske kompetencer til at levere totalløsninger, der virker.

Tilknyttede nyheder


Tilknyttet materiale


Tilknyttede arrangementer


Tilknyttede løsninger


Kontakt

Anders Kryger

Direktør og ejer

Chromaviso

T: +45 4080 4275

Download vCard

Støttes af

Welfare Tech er medfinansieret af Uddannelses- og Forskningsministeriet og Den Europæiske Fond for Regionaludvikling.

WT hjemmeside_DK_Erhvervsfremmebestyrelsen.png