EG-Medlemslogo.jpg

EG Digital Welfare ApS

Østerbro 5 B, tv

5000 Odense C

eg.dk/offentlig-digitalisering

T: +45 6617 7313

E: EGTO@eg.dk

EG Digital Welfare ApS blev grundlagt på ideen om at skabe det bedste digitale dokumentationssystem til det specialiserede socialområde. Virksomhedens historie starter derfor på loftet af en brugercafé på det sociale tilbud Lindebjerg på Fyn i 1998 – året, hvor den nye sociallov trådte i kraft. Sammen med tilbuddets souschef og en udvikler blev den første digitale handleplan kodet på en computer lånt af en bruger.

Siden tog det fart, og i dag leverer EG Digital Welfare ApS et unikt samlet og sammenhængende fagsystem, der understøtter hverdagens opgaver for såvel myndighed som udfører på det specialiserede social- og ældreområde.

Med sin praksisnære fortid har EG Digital Welfare ApS en naturlig forståelse af og respekt for brugernes og borgernes dagligdag. Det er en tilgang, som er bevaret og specialiseret, så EG Digital Welfare ApS fortsat fokuserer på at udvikle løsninger for og med kunderne til gavn for bruger og borger.

Læs mere om EG Team Onlines indsats på specialområdet

Om EG

EG er en skandinavisk teknologipartner, der leverer digitaliseringsløsninger i verdensklasse til offentlige og kommercielle kunder. EG's mål er at give kunderne mulighed for at realisere deres fulde potentiale. Midlet er et konsekvent kundefokus, dyb brancheforståelse samt tiltrækning og fastholdelse af branchens dygtigste.

Vil du være med?

Læs mere på eg.dk.

Tilknyttede nyheder


Tilknyttet materiale


Tilknyttede arrangementer


Relaterede projekter


Kontakt

Rune Møller Andersen

Manager, Product Management

EG Team Online

T: +45 6617 7313

M: +45 7260 2692

Download vCard

Støttes af

Welfare Tech er medfinansieret af Uddannelses- og Forskningsministeriet og Den Europæiske Fond for Regionaludvikling.

WT hjemmeside_DK_Erhvervsfremmebestyrelsen.png