Evondos-Medlemslogo.jpg

Evondos A/S

Forskerparken 10D

DK - 5230 Odense M

www.evondos.com

T: +45 5380 8683

E: info@evondos.com

Evondos Ltd er en healthcare service virksomhed, som har udviklet en unik serviceløsning designet til pleje i hjemmet og langtidsmedicinering. Evondos® systemets automatiske medicindoseringssystem og progressive eHealth platform er et modstykke til den store udfordring der er med at overholde den korrekte dosering af medicin.

Dette system sørger for at patienter, der modtager medicinsk behandling over en længere periode, får den rigtige medicin, på det rigtige tidspunkt og i den rette dosis. Evondos® systemet forøger patientsikkerheden, generere betydelige besparelser for både direkte og indirekte omkostninger og kvalitetsmæssige fordele for hjemmeplejere. Evondos’ primære kunder er kommuner og private hjemmeplejere der tager sig af ældre borgere. Evondos hovedkvarter og produktionsfaciliteter ligger i Salo, Finland.

Evondos® systemet består af et automatisk medicindoseringssystem i patientens hjem og et Telecare System, som er trådløst forbundet med doseringssystemet. Evendos® systemet anvender dosispakket medicin, som tilbydes af apoteker.

Evondos har hovedkvarter på adressen Salorankatu 5-7, Salo, Finland. 

Tilknyttede nyheder


Tilknyttede arrangementerKontakt

Lotte Kappel

Area Sales Manager

Evondos A/S

T: +45 5362 8683

Download vCard

Støttes af

Welfare Tech er medfinansieret af Uddannelses- og Forskningsministeriet og Den Europæiske Fond for Regionaludvikling.

WT hjemmeside_DK 580b.png