Gibotech-Medlemslogo.jpg

Gibotech A/S

Datavej 15

DK - 5220 Odense SØ

www.gibotech.dk

T: +45 6595 8262

E: gibotech@gibotech.dk

Gibotech A/S leverer, installerer og servicerer industrielle løsninger. Produktprogrammet består af højteknologiske anlæg, CNC-bearbejdsningscentre, generel automatisering med og uden robotter samt pladeopskæringsanlæg, oftest som en del af større komplicerede produktionslinjer eller som enkeltstående profitcentre.

Gibotech henvender sig i dag til alle brancheområder inden for industri, handel og offentlig virksomhed. Firmaet har i de seneste år målrettet arbejdet på at omstille sig fra 100 % handelsvirksomhed til delvis produktionsvirksomhed med opbygning af anlæg og automatiseringsløsninger, samtidigt med at man stadig fastholder de traditionelle handelsaktiviteter. Firmaets interne målsætning er, at have flere hovedaktivitetsområder er en styrke og giver øgede muligheder for at angribe de forskellige markeder.

Virksomhedsprofil

Gibotech A/S er det nye navn efter Giben Scandinavia A/S, efter direktionen i Giben Scandinavia foretog en Managment buy-out fra Giben International S.p.A. Giben Scandinavia, nu Gibotech, blev grundlagt i 1984 som en virksomhed, der udelukkende handlede med maskine og leverede til træ- og møbelindustrien. Igennem årene har virksomheden udviklet sig til en virksomhed, der i høj grad handler med automatisering og robotter, til den samlede industri.

I 2010 startede bygningen af verdens første automatiserede sterilcentrallager og pakkesystem. Herefter blev det besluttet, at virksomheden skulle gå mere aktivt ind i sundhedssektoren, og derfor er der i øjeblikket fokus på udvikling af forskellige systemer især inden for hospitalssektoren.

Gibotech har for øjeblikket ca. 25 medarbejdere placeret i Odenses sydlige del i 2000 m3 produktionsfaciliteter.

Hovedparten af de 25 ansatte beskæftiger sig med udvikling af software, konstruktion, projektledelse, opbygning af anlæg og teknisk support.

Gibotech har i dag forhandleraftaler med Fanuc (robotter), Giben (opskæringsanlæg) og CMS (CNC bearbejdningscentre).

Kompetenceprofil

Gibotech har mange års erfaring i automatisering med og uden anvendelse af robotter. I det seneste år er virksomheden begyndt at interessere sig for sundhedssektoren. Gibotech har indtil nu leveret verdens første automatiserede sterilgodslager med robotlæsning af transportvogne. Gibotech arbejder på et projekt med genkendelse at instrumenter, ligesom virksomheden er i udviklingsfasen med et robotsystem til sortering og registrering af blodprøver.

Deltagelse i andre projekter inden for det velfærdsteknologiske område

Ud over Gibotech er med i 2 projekter i DEFU-STEPP, er virksomheden også med i "Den intelligente forsendelseskasse", i Patient@home, samt pt. projektering af blodprøvesortering, og sengevaskesystem.

 

 

 

 

Tilknyttede nyheder


Tilknyttede arrangementerKontakt

Henrik Anker

Adm. direktør

Gibotech A/S

T: +45 6595 8262

Download vCard

Støttes af

Welfare Tech er medfinansieret af Uddannelses- og Forskningsministeriet og Den Europæiske Fond for Regionaludvikling.

WT hjemmeside_DK 580b.png