Improvento-Medlemslogo.jpg

Improvento A/S

Vestre Kongevej 4C, 1

8260 Viby J

www.improvento.com

T: +45 7020 5636

Hvis din virksomhed har svært ved at håndtere væsentlige retningslinjer, så de er tilgængelige for alle, og har brug for et overblik over arbejdsgange, så virksomheden ved, hvor der er brug for kvalitetsforbedringer, så kan Quality Suite hjælpe med det!

Quality Suite er en digital løsning til kvalitetsstyring, som hjælper private og offentlige virksomheder med at sikre kvalitet. Der er allerede 70.000 ansatte i sundhedsvæsenet i Region Midtjylland og Region Hovedstaden, som bruger løsningen til at sikre den samme høje kvalitet hver dag.

Med løsningen kan medarbejderne altid finde væsentlige og de nyeste informationer, som hjælper dem til at løse daglige udfordringer. Det kan fx være nye politikker eller retningslinjer til akutte situationer eller instrukser for sagsbehandling. Et andet vigtigt led i kvalitetsstyring er at have overblik over, hvor man kan forbedre sine arbejdsgange. Med Quality Suites registreringsmodul kan medarbejdere lave vigtige registreringer, som er med til at give et samlet overblik over arbejdsgangenes kvalitet. På den måde kan de ansatte altid kan finde korrekte retningslinjer til deres arbejde, så borgerne får den samme høje kvalitet, hver gang de møder sundhedsvæsenet. 

I en virksomhed med forskellige afdelinger, kan det være en udfordring at dele relevante retningslinjer med hele virksomheden, men samtidig sikre at instrukserne passer til alle de lokale afdelinger. Via en stærk enterprisearkitektur, hjælper Quality Suite med at sikre, at virksomhedens processer er understøttet bedst muligt. Det betyder, at medarbejderne kan dele vigtige dokumenter på tværs af organisationen og samtidig skræddersy dem til lokale afdelinger. Mange ansatte i sundhedsvæsenet arbejder uden nogen fast arbejdsstation, og kan ikke altid være sikre på at have internetforbindelse. Quality Suite kan bruges både på PC, tablet og smartphone og fungerer offline, så medarbejderne altid har den nødvendige viden lige ved hånden, uanset tid og sted. Brugerne kan hurtigt finde væsentlige vejledninger med hjælp fra en stærk søgefunktion eller via Favoritter, så de kan løse udfordringerne i dagligdagen

Brugernes behov er altid i centrum for de løsninger, Improvento leverer. Samskabelse er nemlig et nøgleord for, hvordan Improvento udvikler løsninger. Gennem fieldresearch på arbejdspladsen og samskabelse med kunden, arbejder Improvento for at levere en brugervenlig løsning med kundens behov i fokus. Det betyder også, at Improvento både tilpasser Quality Suite til kundens ønsker til funktionalitet men også design, så den bedst muligt kan understøtte deres behov.

Tilknyttede nyheder
Kontakt

Anette Algreen

CEO

Improvento A/S

M: +45 4097 3811

Download vCard

Støttes af

Welfare Tech er medfinansieret af Uddannelses- og Forskningsministeriet og Den Europæiske Fond for Regionaludvikling.

WT hjemmeside_DK_Erhvervsfremmebestyrelsen.png