Izinga-Medlemslogo.jpg (1)

Izinga ApS

Vindegade 22, 1.th.

DK - 5000 Odense C

www.izinga.dk

T: +45 3218 0355

E: info@izinga.dk

Vi leverer velfærdsteknologi, der bygger broer

Izinga ApS er dannet på baggrund af en brændende lyst til at arbejde med udvikling og anvendelse af teknologi inden for området velfærdsteknologi. Virksomhedens styrker er kreativitet kombineret med en kolossal viden omkring produkter og løsninger på markedet, samt hvordan teknologi enkelt kan forankres i en organisation. Izinga tror på udvikling gennem samarbejde og videndeling, samt anvendelse af standarder.

"Velfærdsteknologi kan være en nyttig hjælp både for plejepersonalet og de ældre, men i mange tilfælde er systemerne for komplicerede, og de ældre føler sig overvåget af teknologi, de ikke forstår."

Izinga udvikler sensorer og softwareprodukter, samt leverer konsulentydelser inden for pleje og sundhed – løsninger og produkter som alle automatiserer og effektiviserer arbejdsprocesser, og som kan medvirke til at give bedre overblik, nedbringe utilsigtede hændelser og give personale gode arbejdsredskaber i en travl hverdag. Izinga har også rådgivnings- og konsulentkompetencer, der dækker alle faser i et projekt – fra forundersøgelse til idriftsættelse.  

Izinga ApS har intet direkte salg til slutkunder, alt salg går via samarbejdspartnere. Izingas unikke software Usizo kan samle meget forskellig sensorteknologi i EN brugerflade således at arbejdsgange optimeres for personalet og man samtidig ophæver ”stavnsbinding”  til en enkelt type teknologi eller løsning.  

Izinga driver desuden et kommercielt netværk, hvis formål er at styrke mulighederne for salg, netværket er målrettet leverandører og producenter af Sensorteknologi som vil på markedet i DK/NO/SE samt snart flere lande i Europa.  

Izinga ApS kan kontaktes via mail, info@izinga.dk, eller via Facebook eller LinkedIn.

Tilknyttede nyheder
Kontakt

Jannick Toftegaard Jensen

Direktør

izinga

T: +45 2660 0589

Download vCard

Støttes af

Welfare Tech er medfinansieret af Uddannelses- og Forskningsministeriet og Den Europæiske Fond for Regionaludvikling.

WT hjemmeside_DK 580b.png