Konfront_Medlemslogo.jpg

Konfront ApS

Skovbovænget 21

3500 Værløse

www.konfront.io

T: +45 2014 2916

E: info@konfront.io

Konfront er den første virksomhed i verden, der gennem en webbaseret platform kombinerer virtual reality (VR) og skematiske samtaleforløb.

I udgangspunktet er platformen udviklet til fagpersoner, der skal hjælpe mennesker med angst, men som mange andre, ser Konfront uanede af muligheder inden for netop denne velfærdsteknologi og vi er først lige begyndt.

Platformen rummer to sektioner – et katalog indeholdende tematiske forløb i relation til de specifikke problemstillinger (fx angst, vrede, demens osv.)  samt et virtual reality filmbibliotek. Sektioner er opbygget så de nemt kan bruges i en vekselvirkning, hvor du kombinerer samtaleforløb med eksponering gennem virtual reality film. Det er også muligt at bruge sektionerne hver for sig, hvis man fx i en periode kun ønsker til benytte sig af virtual reality filmene.

Iværksætteren bag Konfront er Anne Kristine Schwartzbach. Hun er oprindeligt uddannet lærer med speciale inden for angst og autisme. Hendes mission er at hjælpe mennesker til at udleve deres skjulte potentialer.

Anne har gennem de seneste 10 år hjulpet mennesker med massiv angst og har derfor et stort kendskab til de bagvedlæggende mekanismer. Anne har siden 2015 arbejdet intensivt med at få gjort virtual reality og den kognitive metode til et let tilgængeligt værktøj for andre fagpersoner.

Tilknyttede nyheder


Tilknyttede arrangementerKontakt

Anne Kristine Schwartzbach

CEO

Konfront ApS

T: +45 2014 2916

Download vCard

Støttes af

Welfare Tech er medfinansieret af Uddannelses- og Forskningsministeriet og Den Europæiske Fond for Regionaludvikling.

WT hjemmeside_DK_Erhvervsfremmebestyrelsen.png