Music-Cure-Medlemslogo.jpg

MusiCure / Gefion Records ApS

Geelsskovvej 29

DK - 2830 Virum

www.musicure.com

T: +45 4585 4948

E: contact@musicure.com

MusiCure / Gefion Records ApS står bag udgivelsen af den specielt komponerede musik ’MusiCure’ af Niels Eje. MusiCure er evidensbaseret original musik, skabt med særligt henblik på at virke afstressende, beroligende og mentalt stimulerende. Mere end 18 års udvikling og klinisk forskning med musikken udgør fundamentet for skabelsen af MusiCure, og musikken anvendes i dag i en lang række forskellige typer af behandling og forskningsprojekter i mange lande. Den videnskabelige dokumentation af MusiCure’s virkning findes i dag beskrevet i mere end 15 internationalt publicerede artikler, skrevet af uafhængige forskere fra flere lande. 

Siden 2003 har MusiCure været eksklusivt tilgængelig på apotekerne i Danmark og Norge. Godkendt i apotekernes sortiment på grund af den omfattende publicerede forskning med musikken i medicinske tidsskrifter.

Udover 14 albumudgivelser omfatter MusiCure’s portefølje også naturfilm, den specielt udviklede ’MusiCure Pude’ og tjenesten ’Streaming MusiCure’, hvor alt indhold nu er tilgængeligt for hospitaler, institutioner og private, via direkte streaming i både Europa og USA.  

Websites

Tilknyttede nyheder




Kontakt

Inge Mulvad Eje

Direktør og producer

Gefion Records ApS

T: +45 2334 2933

Download vCard

Støttes af

Welfare Tech er medfinansieret af Uddannelses- og Forskningsministeriet og Den Europæiske Fond for Regionaludvikling.

WT hjemmeside_DK_Erhvervsfremmebestyrelsen.png