OUH-Medlemslogo.jpg

Odense Universitetshospital OUH

Sdr. Boulevard 29

DK - 5000 Odense C

www.ouh.dk

T: +45 6611 3333

OUH

Odense Universitetshospital OUH er det største og mest specialiserede hospital i Region Syddanmark. Målt på sengepladser (1.200) er det desuden den største samlede sygehusenhed i Danmark.

Hospitalet har en central rolle i WHINN som er en slags festival for sundhedsinnovation og velfærdsteknologi. OUH og SDU står i fællesskab for to konferencer under WHINN. Den ene er en dansksproget national konference om brugen af telemedicin, og de resultater, man har set i de store nationale telemedicin-projekter.

Den anden konference er en engelsksproget konference om innovative løsninger til hygiejne og infektionskontrol.

Odense Universitetshospital er lokal- og akutsygehus for det nordlige Fyn, men optager patienter fra hele Syddanmark og har desuden landsfunktioner inden for håndkirurgi, replantationer og specielle neuroradiologiske indgreb.

Som universitetshospital under Syddansk Universitet, driver hospitalet omfattende forskningsaktivitet, og der uddannes 2.500 personer som led i enten grund- eller efteruddannelse.

Region Syddanmark har vedtaget bygningen af et nyt stort universitetshospital nær Syddansk Universitet, tæt på motorvejen, i den sydlige del af Odense. Det nye hospital forventes færdig i 2022.

Tilknyttede nyheder


Tilknyttet materiale


Tilknyttede arrangementerKontakt

Tessa Lind Gjødesen

Innovationschef

Odense Universitetshospital OUH

Download vCard

Støttes af

Welfare Tech er medfinansieret af Uddannelses- og Forskningsministeriet og Den Europæiske Fond for Regionaludvikling.

WT hjemmeside_DK_Erhvervsfremmebestyrelsen.png