vaekst (1)

Welfare Tech for iværksættere

Welfare Tech tilbyder iværksættere et særligt medlemskab til nedsat pris med sparring om markedet og kontakt til relevante samarbejdspartnere.

Er du iværksætter med interesse for sundhed og velfærdsområdet, så kan Welfare Tech give dig sparring om det velfærdsteknologiske marked og sætte dig sammen med relevante aktører og samarbejdspartnere.

Vi tilbyder virksomheder, der har oprettet et CVR-nummer inden for de seneste 24 måneder og har under 5 ansatte et særligt medlemskab til 3.000 kr. pr. år. Særprisen gælder i indmeldelsesåret og det efterfølgende år. Herefter bliver medlemsskabet automatisk konverteret til et almindeligt virksomhedsmedlemsskab

Ydelser


Som iværksætter-medlem kan du trække på de samme ydelser som andre medlemmer, og du får automatisk opdateringer om arrangementer og nyheder i netværket via vores nyhedsbrev. Læs mere om medlemsskab her

Et iværksætter-medlemsskab giver dig desuden specifik dialog med vores konsulenter, hvor du kan få viden om markedet, efterspørgslen, gældende regler og indkøbskulturen i den offentlige sektor i forhold til sundheds-it og velfærdsteknologi.

Som iværksætter kan du også have behov for at få etableret nye samarbejdsrelationer; enten med andre virksomheder eller med andre aktører, fx i form af dialog med offentlige parter i forbindelse med test og dokumentation af en løsning. Welfare Tech kan via et udstrakt netværk understøtte dig i igangsættelsen af disse nye samarbejder og sætte dig i kontakt med relevante aktører.

Welfare Tech stiller også en række redskaber til rådighed, som kan fremme din succes på markedet. Vi kalder det Welfare Tech Innovation. Welfare Tech Innovation omfatter vejledning i brug af:

  • MAST (Model for Assessment of Telemedicine)
  • PROOF (Metode til konceptudvikling og Proof of concept)
  • OPI-samarbejde (offentlig-privat innovationssamarbejde)
  • Brug af OPI-samarbejdsaftaler

Processen


En iværksættervejledning i Welfare Tech starter med en afklaring. I samarbejde med dig som iværksætter identificerer vi, hvad der skal til for at din virksomhed får succes på markedet; og på længere sigt, hvad der skal til for at få succes med eksport.

Welfare Tech arbejder sammen med lokale erhvervsfremmeaktører, som inddrages efter behov, til at understøtte og stille deres erhvervsservices til rådighed for din virksomhed.

Yderligere information


Kontakt en af Welfare Techs konsulenter og hør mere om iværksættertilbuddet, eller tegn et medlemsskab direkte her.

Medlemsskabet for iværksættere koster 3.000 kr. pr. år.

  • Gælder for virksomheder med under fem ansatte og som har oprettet CVR-nummer inden for de seneste 24 måneder
  • Særprisen gælder i indmeldelsesåret og det efterfølgende år. Herefter bliver medlemsskabet automatisk konverteret til et almindeligt virksomhedsmedlemsskab

Se priser for medlemsskab

Se regler for udmeldelse

 

Kontakt

Randi_web.jpg

Randi Villebro

Konsulent

Welfare Tech

Forretningsudvikling og offentlig-privat samarbejde

T: +45 9320 2520

LinkedIn

Bliv medlem af Welfare Tech

Bliv medlem af Welfare Tech og få særlige fordele og indflydelse på foreningens aktiviteter og udvikling.

Støttes af

Welfare Tech er medfinansieret af Uddannelses- og Forskningsministeriet og Den Europæiske Fond for Regionaludvikling.

WT hjemmeside_DK 580b.png