Sekoia-Medlemslogo_NY.jpg

Sekoia

Bredskifte Allé 5

DK - 8210 Aarhus V

www.sekoia.dk

T: +45 7229 2911

E: kontakt@sekoia.dk

Mere tid til omsorg

Sekoia er et digitalt værktøj til plejesektoren, der løser varme hænder fra kolde opgaver – og giver mere tid til omsorg. Løsningen består af touch-skærme med kundetilpassede apps, som installeres hos den enkelte borger. Ved hjælp af skærmene får plejepersonalet adgang til al den viden, de har brug. Lige der hvor de har brug for den. Resultatet er bedre pleje, færre fejl og mere arbejdsglæde.

Skræddersyet til brugerens behov

Med Sekoia kan plejepersonalet få overblik over opgaver, administrere deres dag, foretage bestillinger, dele viden og rapportere hændelser. Lynhurtigt og med et tryk på en skærm. Der er over 30 forskellige apps, som Sekoia sammensætter efter brugerens behov. Alt sammen for at lette deres arbejdsgange og sikre en pleje, der tager udgangspunkt i den enkelte borger.

Brugervenlighed frem for alt

Sekoia er skabt til at blive brugt, og alle skal kunne være med – uden manual og uden forudsætninger. Sekoia hjælper med at komme godt i gang og står altid klar med service og support. Hvis man som ny bruger ligner Sekoias andre brugere, kan man forvente at være selvkørende inden for otte uger.

Tilknyttede nyheder


Tilknyttet materiale


Tilknyttede arrangementer


Tilknyttede løsninger


Kontakt

Morten Mathiesen

Kommunikations- og marketingchef

Sekoia ApS

M: +45 2639 0197

Download vCard

Støttes af

Welfare Tech er medfinansieret af Uddannelses- og Forskningsministeriet og Den Europæiske Fond for Regionaludvikling.

WT hjemmeside_DK_Erhvervsfremmebestyrelsen.png