Sonovision-Medlemslogo.jpg

Sonovision ApS

Gyldenstenvej 34

DK - 5320 Odense M

www.sonovision.dk

T: +45 7025 5552

E: info@sonovision.dk

Sonovision designer helende arkitektur til plejemiljøer, herunder hospicer, plejecentre og hospitaler. Virksomheden har ekspertise i stressreducerende kunst, som bidrager til at skabe bedre stemning og øget velvære for beboere og medarbejdere.

Demensvenlig indretning

Demente er ofte præget af forvirring og angst, og de er specielt følsomme over for støj. Sonovision har udviklet et koncept med lyddæmpende billeder, som leveres til demensplejehjem over hele Danmark.

Sonovision forholder sig for hvert enkelt plejehjem til stedets arkitektur og akustik. De lyddæmpende billeder har en markant positiv indflydelse på beboernes og personalets hverdag. Hverdagen opleves ganske enkelt som mere behagelig og mindre stressende. Motiverne er med til at fremme den gode samtale, og fungerer som erindringsværktøj for beboerne. De markante motiver fungerer endvidere som wayfinding for beboerne. Akustikbillederne leveres både som væghængte billeder og som skærmvægge. Skærmvæggene bidrager til at opdele store rum i mindre enheder, hvor beboerne kan føle sig mere trygge.

Se også: Demensvenlig indretning på Kastaniehaven 

Akustikbilleder på Sygehuse

Sonovision leverer akustikbilleder og lyddæmpende skærmvægge til sengestuer og opholdsrum på hospitaler. Herunder har virksomheden leveret 50 billeder til psykiatrien på OUH i Svendborg.

Sonovisions projekter tager udgangspunkt i senere års forskning, der viser, at stimulerende omgivelser har gavnlig indflydelse på både raske og syge mennesker. Sonovision har været initiativtager til forskning, der har undersøgt, hvad der sker, når folk i plejemiljøer selv får lov til at vælge kunst.

Se også: Hvilken kunst vælger patienter

Tilknyttede nyhederTilknyttede løsninger


Kontakt

Karsten Andersen

Direktør

Sonovision ApS

M: +45 7025 5552

Download vCard

Støttes af

Welfare Tech er medfinansieret af Uddannelses- og Forskningsministeriet og Den Europæiske Fond for Regionaludvikling.

WT hjemmeside_DK_Erhvervsfremmebestyrelsen.png