Syddansk Sundhedsinnovation

Forskerparken 10G

DK - 5230 Odense M

www.syddansksundhedsinnovation.dk

T: +45 7363 1312

E: sdsi@rsyd.dk

Syddansk Sundhedsinnovation er katalysator for sundhedsinnovation i Region Syddanmark, bl.a. inden for velfærdsteknologi, telemedicin, digitaliseret sundhedssamarbejde, brugerkvalificeret byggeri og offentlig-privat samarbejde.

Som overordnet vision ønsker Syddansk Sundhedsinnovation at være den foretrukne partner indenfor sundhedsinnovation, funding samt tværsektorielt- og offentlig-privat samarbejde (OPI).

Formålet er at understøtte regionens sygehuse, psykiatriske og sociale tilbud i at udvikle og implementere løsninger, der kan øge effektiviteten og samtidig bidrage til at skabe arbejdspladser i regionen. Arbejdet med sundhedsinnovation kombinerer dermed regionens ansvar for udvikling af velfærdsydelser til gavn for borgerne med den regionale udvikling, herunder erhvervsudvikling.

Syddansk Sundhedsinnovation arbejder med innovationsprocesser, hvor udvikling af nye løsninger sker i åbne samarbejder baseret på brugerinvolvering og samarbejde med virksomheder. Det sker ud fra en overbevisning om, at det i sidste ende skaber de mest optimale løsninger for driften, kvalitet for borgerne og vækst i de syddanske virksomheder. Syddansk Sundhedsinnovation har desuden driftsansvar for udvikling og implementering af sundheds-it på tværs af sektorer. 

Syddansk Sundhedsinnovation er en stabsfunktion i Region Syddanmark og er beliggende i Forskerparken i Odense med 1.900 m2 test- og udviklingsfaciliteter.

Læs mere på: www.syddansksundhedsinnovation.dk

Tilknyttede nyheder


Tilknyttet materiale


Tilknyttede arrangementerKontakt

Anne Bach Stisen

Sekretariatschef, Styring og kvalitetssikring

Syddansk Sundhedsinnovation

T: +45 2059 8951

Download vCard

Støttes af

Welfare Tech er medfinansieret af Uddannelses- og Forskningsministeriet og Den Europæiske Fond for Regionaludvikling.

WT hjemmeside_DK_Erhvervsfremmebestyrelsen.png