Telecall-Medlemslogo.jpg

Tele Call

Svovlhatten 3

DK - 5220 Odense SØ

www.telecall.dk

T: +45 2112 3456

E: info@telecall.dk

Tele Call har siden 2005 specialiseret sig i enkle telefoner til ældre og handicappede. Formålet er at blive danskernes foretrukne leverandør af fastnettelefoner og mobiltelefoner til ældre og handicappede. Derfor er sortimentet unikt sammensat og består af løsninger til ældre med nedsat syn, hørelse, mobilitet og hukommelse. Tele Call har løbende udvidet sortimentet og tilbyder  i dag en bred vifte af velfærdsteknologiske hjælpemidler. Dette inkluderer HouseMate, MOBI:DO og deres egen udviklede løsning DoMyDay. 

DoMyDay – Nem Kommunikation

Tele Call tror på, at telefonen er en tryghedsskabende livline for mange, også for ældre der bor alene. Med dette i tankerne begyndte Tele Call at undersøge markedet for en helt særlig telefonløsning rettet mod personer med kognitive funktionsnedsættelser. Igennem brugerdreven innovation og i tæt samarbejde med førende eksperter inden for senhjerneskade og demens, blev smartphonen DoMyDay til. 

Smartphonen hedder DoMyDay – Nem Kommunikation. Den har en simpel opbygning, som let kan tilpasses den enkelte og sigter mod at gøre kommunikation let og brugervenlig. Formålet er blandt andet at DoMyDay skal være så personlig som mulig, derfor gøres egne billeder til en integreret del. Billederne bruges til kalenderen, som laver step-by-step guides til dagens gøremål. Billederne bruges også i forbindelse med telefonbogen og sms-senderen, som desuden byder på forhåndslavede sms’er. Billederne bruges naturligvis også i fotoalbummet, hvor personens livshistorie fortælles. Alt dette er sat sammen med en talefunktion, som læser hele telefonens indhold op. Det giver samlet set smartphonen en følelse af personlighed.  

Andre hjælpemidler

Tele Call er eneforhandler af HouseMate i Danmark. HouseMate er til de svært bevægelseshæmmede borgere, som ønsker en mere selvstændig hverdag, hvor det er let at kommunikere med venner og familie.  Tele Call byder også på en app til børn og unge med behov for en struktureret hverdag. App’en hedder MOBI:DO, og har været en del af Tele Calls sortiment siden 2014.  Udførlig information findes på virksomhedens hjemmeside: telecall.dk

Tilknyttede nyheder


Tilknyttet materiale


Tilknyttede arrangementer


Tilknyttede løsninger


Kontakt

Henrik Bryld

Direktør

Tele Call

T: +45 2112 3456

Download vCard

Støttes af

Welfare Tech er medfinansieret af Uddannelses- og Forskningsministeriet og Den Europæiske Fond for Regionaludvikling.

WT hjemmeside_DK 580b.png