Hospital Hjemme kører på fuldt blus

Tjek klyngeoversigt

Welfare Tech deltog i 2015 i udarbejdelsen af en kortlægning af de syddanske aktører inden for det sundheds- og velfærdsteknologiske området og deres kompetencer. Kortlægningen giver et praj om, hvordan Welfare Tech netværket også på landsplan er opbygget.

Kortlægningen af det Syddanske Økosystem inden for sundheds- og velfærdsteknologi er udarbejdet af Welfare Tech i samarbejde med Odense & Co, Odense Kommune og Syddansk Sundhedsinnovation. Formålet er at skabe større gennemsigtighed og give et overblik over nøgleaktører og deres kerneydelser i den syddanske klynge for sundhed og velfærdsteknologi.

Kortlægningen består af to oversigter:

1. Kortlægning af aktører i klyngen

Oversigt over offentligt finansierede organisationer i klyngen, inkl. præsentation af deres respektive kernekompetencer.

Kort over syddanske aktører

2. Kortlægning af kompetencer i klyngen

Oversigt over kernekompetencer og ydelser i klyngen, samt hvilke offentligt finansierede organisationer, der arbejder med disse.

Kort over kernekompetencer

Brugervejledning


De to oversigter åbnes som mindmaps i XMind.

Når du åbner oversigten skal du klikke på ”Download” for du kan se hele kortet. Første gang du klikker på ”Download”, bliver du bedt om at indlæse et lille program, før du kan se oversigten. Du skal blot følge vejledningen.

Beskrivelserne af organisationerne og kompetencerne ligger i de små gule ”post-it” ikoner ud for hver organisation og kompetence. Du har mulighed for at se beskrivelserne i en separat læserude under kortet. Hvis denne rude ikke automatisk vises, skal du blot klikke på et post-it-ikon i oversigten, og derefter klikke på det nye post-it-ikon, som kommer frem (øverst til højre over beskrivelsen).

Du har også mulighed for at udfolde oversigten eller folde den sammen ved klik på de små plus- og minus-tegn ud for kategorierne. Vil du folde det hele oversigten ud eller sammen, skal du højre-klikke på den grå ”navne-kasse” midt i oversigten og vælge henholdsvis ”Fold alt ud” eller ”Fold alt sammen”.

Om kortlægningen


Kortlægningen omfatter i første omgang udvalgte offentligt finansierede aktører, som arbejder inden for udvikling, test og implementering af sundheds- og velfærdsteknologier. Nye aktører vil løbende blive optaget i oversigten, ligesom virksomheder på sigt også vil blive medtaget.

Målet er at finde en model, der gør det nemmere for alle at finde samarbejdspartnere og henvise til de rette kompetencer i den syddanske velfærdsklynge.

Yderligere information


Har du spørgsmål til kortlægningen eller ønsker til ændringer i din beskrivelse er du velkommen til at kontakte Mette Thiel, mth@welfaretech.dk

Kontakt

Mette-Thiel_NY1.jpg

Mette Thiel

Seniorkonsulent

Welfare Tech

Kommunikation og markedsføring

T: +45 2058 5138

LinkedIn

Skype id : mette.thiel

Støttes af

Welfare Tech er medfinansieret af Uddannelses- og Forskningsministeriet og Den Europæiske Fond for Regionaludvikling.

WT hjemmeside_DK 580b.png