Studietur Holland

Tilmeldingen er åben

Welfare Tech Region inviterer på studietur til Europas mest innovative region Brabant, Holland, 6. – 8. december. Tilmeldingen er nu åben.

Welfare Tech Regions medlemmer indbydes til at deltage i studietur til Brabant, Holland, der er kåret til en af Europas mest innovative regioner. Turen finder sted fra tirsdag den 6. december 2011 til torsdag den 8. december 2011.

I samarbejde med MedCom har vi sammensat et program fyldt med besøg hos den prisvindende regions virksomheder, bl.a. hos Brainport Region Eindhoven, som netop har vundet titlen som ”the world’s smartest region” og Careyn og Brabant Connect i det vestlige Brabant. Se foreløbigt program

Deltagerne vil få rig mulighed for at netværke med andre deltagere på turen, ligesom der vil være arrangeret sociale events med networking dinners med de lokale virksomheder, som vi besøger.

Pris

Prisen for turen kommer til at ligge mellem 3.500 og 4.500 kroner. Dette inkluderer transport og overnatning. Morgenmaden under opholdet er ligeledes inkluderet, ligesom frokost til busturen, frokost ved besøgene og aftensmad den 7.december 2011.

Alle andre måltider skal betales af deltageren selv. Husk valuta.

For projektdeltagere i et af Welfare Tech Regions delprojekter gælder det, at udgifterne til turen kan medtages i projektregnskabet, hvis studieturen vurderes at være relevant. Er du i tvivl, så kontakt Mikael Tind, Welfare Tech Region (mgt@wtr.dk). Skal du have hjælp til økonomispørgsmål, kontakt Hanne Skjoldemose, Welfare Tech Region (haskj@wtr.dk).

Projektdeltagere i Delprojekt F under Welfare Tech Region kan med sikkerhed medtage udgifter til studieturen i projektregnskabet.

Deltagere, der ikke er partnere i et Welfare Tech Region delprojekt skal selv dække alle udgifter.

Tilmelding

Tilmelding senest d. 18.november 2011. Tilmelding skal ske til Lenna Broberg (lmb@medcom.dk).

Spørgsmål om turen kan rettes til Lotte Beck (cbe@medcom.dk).

Ved tilmelding bedes følgende oplysninger være inkluderet:

  • Navn på deltager
  • Organisation
  • Adresse på organisation
  • Evt. EAN-nummer
  • E-mail adresse
  • Telefonnummer
  • Særlige ønsker mht. mad (allergi, vegetar m. m.)
  • Specielle ønsker ift. opsamling af bus
  • Om medlemsskab af WTR projektet og/eller hvilket delprojekt.

Udgifter til transport og hotel samles på en faktura, der efter turen betales til MedCom.

Støttes af

Welfare Tech er medfinansieret af Uddannelses- og Forskningsministeriet og Den Europæiske Fond for Regionaludvikling.

WT hjemmeside_DK 580b.png