Susie Wagner Bondorf er ny medarbejder i Welfare Tech

Ny medarbejder i Welfare Tech

Susie Wagner Bondorf starter 1. september 2014 som senior projektchef i Welfare Tech.

Den 1. september begynder Susie Wagner Bondorf som senior projektchef i Welfare Tech. Hun skal lede projektet Patient@home og er derfor en central del af det nye forstærkede team, som Welfare Tech stiller med i projektet.

Susie Wagner Bondorf kommer til at gøre brug af den nye ordning, som Welfare Tech har indgået med Væksthus Hovedstadsregionen, om kontorplads hos Symbion på Østerbro. For også at sikre en tæt forankring til medlemmer og samarbejdspartnere i provinsen får Susie ligeledes kontorplads i Forskerparken i Odense.

Susie Wagner Bondorf har en baggrund som sygeplejerske og en masteruddannelse i it med specialisering i sundhedsinformatik. Desuden har hun en bred ledelsesmæssig uddannelse med blandt andet certificeringer i PRINCE2-projektledelse og programledelse samt en uddannelse i strategisk ledelse og forretningsudvikling (eMBA). Susie Wagner Bondorf har beskæftiget sig med sundhedsinformatik i mere end 15 år. Et emne, som hun netop har udgivet en grundbog om. Hun kommer fra en stilling som Product Owner hos KMD Healthcare.

Støttes af

Welfare Tech er medfinansieret af Uddannelses- og Forskningsministeriet og Den Europæiske Fond for Regionaludvikling.

WT hjemmeside_DK 580b.png