medicobazar2015

Udstil på Danmarks største Medtech forskningsmesse

Medico Bazaar er en årlig udstilling arrangeret af MedTech Innovation, som præsenterer nye medicotekniske projeker og produkter. Intersserede udstillere kan tilmelde sig sig en af de 65 stande, som opstilles i 2015, senest 10. februar. Bazaren finder sted 10. marts 2015.

Medico Bazaar er en dynamisk udstilling baseret på et show'n'tell koncept, hvor virksomheder, startups, forskere og ph.d’er fremviser prækommercielle medicotekniske projekter. I 2014 havde udstillingen over 400 besøgende, med repræsenterer fra hele den danske medicobranche, og tæt på alle udstillere fik værdifulde kontakter med hjem.

- Medico Bazar har været fantastisk. Jeg forlader messen med en masse nye kontakter, inden for alle mulige forskellige medicovirksomheder, som jeg ikke havde forventet, fortæller Jesper Hoff fra Pallas Informatik.

Målet med Medico Bazar er at fremme videndeling og kontakten mellem forskere, klinikere, iværksættere, virksomheder og investorer, som har interesse inden for området, medicoteknisk udstyr. Det er en unik platform til at præsenterer projekter og demonstrere løsninger; og ikke mindst til at blive promoveret over for andre interessenter i medicobranchen.

Hvem er fremviser?

Primært forskere, klinikere, og iværksættere. Nogle virksomheder deltager med tidlige prækommercielle forskningsprojekter.

Hvem vil være der?

Omkring 400 besøgende, der repræsenterer private og offentlige centrale aktører inden for medicoteknisk udstyr, samt investorer og medier.

Hvor meget koster det at deltage?

Udstilling og deltagelse er gratis, men tilmelding er obligatorisk.

Tilmeld dig en stand ved at skrive til: Sofie Wandrup, swa@sciondtu.dk seneste 10. februar 2015

Støttes af

Welfare Tech er medfinansieret af Uddannelses- og Forskningsministeriet og Den Europæiske Fond for Regionaludvikling.

WT hjemmeside_DK_Erhvervsfremmebestyrelsen.png