USA

Vækst med afsæt i Silicon Valley

I Silicon Valley tjener virksomheder inden for sundhed og cleantech milliarder på det amerikanske marked. Du får nu muligheden for at gøre dem kunsten efter.

Talentfulde syddanske virksomheder med en skalerbar teknologi og forretningsmodel inden for sundheds-it, velfærd og cleantech tilbydes et accelereret netværksforløbet, hvor du og din virksomhed bliver klædt grundigt på til etablering i Silicon Valley på den amerikanske vestkyst, lige syd for San Francisco.

Gennem vejledning, intensive workshops, træning og feedback får du testet og implementeret din markedsstrategi. Forløbet indeholder en uge i Silicon Valley, hvor du får de første møder med potentielle investorer, partnere og kunder. Der arbejdes med pitchtræning og individuel feedback fra amerikanske eksperter, og du får adgang til værdifuld viden og netværk, som vil spare dig tid og penge. Kort sagt – en unik mulighed for at få udforsket Silicon Valleys økosystem og ikke mindst udvidet dit netværk.

Forløbet i fire faser

Forløbet består af fire faser og indledes med en kick-off, hvor du introduceres for markedsmulighederne og Silicon Valleys unikke økosystem. Dernæst inviteres du til en forberedelses-camp, hvor du på tre undervisningsdage klædes solidt på til etableringen i USA med en go-to-market-strategi og forretningsplan samt træning i investerings- eller salgspræsentationer. Tredje fase er en uges ophold i Silicon Valley, hvor du møder mulige partnere, investorer og kunder, mens forløbet afsluttes med en opfølgning, hvor din strategi operationaliseres.

Målgruppen

Små og mellemstore syddanske virksomheder inden for brancherne velfærds teknologi og it, bæredygtig energi samt underleverandører i hele værdikæden.

Betingelser

Netværksforløbet, Vækst med afsæt i Silicon Valley, er ét af 4 netværk i Vækst via Internationalisering, der er en del af projektet Global Vækst. Forløbet gennemføres i samarbejde med Innovation Center Denmark i Silicon Valley. Netværksforløbet starter primo 2014, og der er begrænsede antal pladser – max. 8 udvalgte virksomheder.

Du betaler 15.500 kr. ex moms for at deltage i et netværk. Prisen dækker deltagelse for op til 2 personer fra hver virksomhed, og alle deltagere skal levere timemedfinansiering. Herudover kommer udgifter i forbindelse med rejse og ophold til eksportlandet.

Er du interesseret?

Der er begrænset antal pladser. Hvis din virksomhed vil med i netværket, så kontakt projektleder Nathalie Godthaab hos Væksthus Syddanmark på T. +45 2550 5308 eller ng@vhsyd.dk

Global Vækst gennemføres af Væksthus Syddanmark i et partnerskab med Det Syddanske EU-Kontor, og i samarbejde med Welfare Tech, Lean Energy og Design2Innovate i perioden januar 2013 til september 2014. Global Vækst er støttet af Den Europæiske Socialfond og Syddansk Vækstforum.

Læs om Global Vækst på www.vhsyd.dk under programmer.

Se invitation her

Støttes af

Welfare Tech er medfinansieret af Uddannelses- og Forskningsministeriet og Den Europæiske Fond for Regionaludvikling.

WT hjemmeside_DK_Erhvervsfremmebestyrelsen.png