hænder

Styrk dit netværk og mød din næste samarbejdspartner

Welfare Tech sætter fokus på konsulentvirksomhederne i netværket. Er du interesseret i at udvide dit kendskab til andre konsulentvirksomheder og indgå nye samarbejder, får du nu mulighed for at præsentere din virksomhed og møde de andre konsulenter.

Welfare Techs netværk består både af private virksomheder og offentlige aktører som kommuner, regioner, sygehuse og videninstitutioner inden for det velfærdsteknologiske område.

Hertil kommer de private konsulentvirksomheder, som udgør en vigtig del af Welfare Tech netværk. De arbejder alle med viden og knowhow inden for sundheds- og velfærdsinnovation, som kan være afgørende for, om nye løsninger og services bliver taget i brug og skaber gevinst i samfundet.

Konsulentvirksomhederne hjælper og rådgiver omkring design, udvikling, implementering, indkøb, afprøvning, fundraising, forretningsudvikling, uddannelse og meget mere. Nogle har ydelser, der alene er målrettet private virksomheder eller offentlige aktører, mens andre går på tværs af private og offentlige organisationer, fx rådgivning inden for offentligt-privat samarbejde (OPI).

- Via Welfare Tech bliver vi inddraget i sammenhænge, hvor vi kan spille en vigtig rolle og bruge vores ressourcer og innovative serviceydelser. Netværket er også en platform for markedsføring, og åbner op for mange muligheder, siger direktør Else-Marie Lønvig fra Sundhedsekspressen, som rådgiver i bedre udnyttelse af ressourcer ved at arbejde aktivt med motivation og forandringsprocesser.

Læs også Månedens profil: Sundhedsekspressen

Ofte kan der være god synergi i, at konsulentvirksomhederne arbejder sammen om fælles kunder. Herved udvides kompetence- og erfaringspaletten og ny inspiration kommer til.

For at fremme dette samarbejde sætter Welfare Tech, den 14. januar 2016, fokus på konsulenternes kompetencer og ydelser på et netværksarrangement i Odense.

- Konsulenterne ligger inde med en masse viden og har mange ydelser, som kan være afgørende for, om nye produkter og services får succes. Det kan være i forhold til funding, innovation, lovgivning, implementering, forandringsprocesser, uddannelse, ja hele palletten. Vi vil gerne bringe disse kompetencer i mere i spil i netværket til gavn for både producenter, leverandører og offentlige organisationer, siger projektkonsulent Kristoffer Blom, Welfare Tech.

Konsulentmødet er primært forbeholdt rådgivende konsulentvirksomheder. Hver enkelt deltager får mulighed for at præsentere sin virksomhed og synliggøre virksomhedens unikke kompetencer for de øvrige deltagere. Ønsket er herved at øge deltagernes kendskab til de andre konsulenter i økosystemet, skabe netværk og opbygge relationer og potentielt lande nye aftaler.

Tilmelding og yderligere oplysninger om arrangementet finder du her: Styrk dit netværk og mød din næste samarbejdspartner 

Bemærk tilmeldingsfrist er den 7. januar 2016.

Støttes af

Welfare Tech er medfinansieret af Uddannelses- og Forskningsministeriet og Den Europæiske Fond for Regionaludvikling.

WT hjemmeside_DK_Erhvervsfremmebestyrelsen.png