Gibotech satser på hospitalsbranchen

Gibotech satser på hospitalsbranchen

Igennem en årrække har Gibotech A/S indsamlet enorme erfaringer inden for robotter og automatisering. De skal nu nyttiggøres gennem brandet GIBOCARE, der har til formål at skærpe indsatsen for automatisering inden for hospitalsbranchen.

Fra begyndelsen af 2015 vil GIBOCARE fungere som et separat brand til Gibotech A/S, der skal sætte yderligere fokus på automatisering af hospitalslogistik.

Med opførelsen af de nye ”supersygehuse” bliver der skabt et marked for effektiv og nem logistik og infrastruktur inden for hospitalsbranchen. Oprettelsen af GIBOCARE vil gøre det muligt at fokusere 100% på hospitalsbranchen og de udfordringer og regulativer, som der skal tages hensyn til i denne branche, og dermed levere den bedst mulige løsning.

- Med denne ændring øger vi fokusset på hospitalsbranchen og bygger samtidigt videre på de eksisterende værdier og kompetencer som Gibotech allerede indeholder, siger adm. direktør Henrik Anker, Gibotech A/S.

Hospitalsbranchen er ikke er et nyt marked for Gibotech A/S. Tidligere projekter inkluderer bl.a. den fuldt automatiske sterilcentral på Gentofte Sygehus samt blodprøvesorteringsrobotten ”Gibosort”, der er ved at blive fremstillet til Nordsjællands Hospital i Hillerød.

- Oprettelsen af GIBOCARE har været længe undervejs, og vi har allerede en enorm erfaring inden for automatisering i hospitalsbranchen. Med vores tidligere projekter har vi bevist, at vi sagtens kan håndtere større opgaver, og vores akkumulerede viden inden for hospitalsbranchen vil fortsat være et enormt aktiv i GIBOCARE, siger Henrik Anker.

Nye ordrer på hospitalsløsninger

Foruden de eksisterende GIBOCARE-løsninger, har Gibotech A/S i begyndelsen af januar 2015 modtaget en stor ordre fra Herlev Hospital, hvor der sidst på året skal leveres et automatisk varemodtagelsesanlæg. Dette anlæg bliver en central del af moderniseringen af Herlev Hospital, og vil kunne modtage op til 1.500 vogne pr. døgn. Varemodtagelsen vil være tilgængelig 24 timer i døgnet, og Herlev Hospitals har dermed prioriteret, at vælge en robust, driftsikker og hurtigt fungerende løsning.

Yderligere information

For yderligere information og kontakt til Gibotech A/S klik her.

Gibotech er medlem af Welfare Tech.

Kontakt

Henrik Anker

Adm. direktør

Gibotech A/S

T: +45 6595 8262

Download vCard

Støttes af

Welfare Tech er medfinansieret af Uddannelses- og Forskningsministeriet og Den Europæiske Fond for Regionaludvikling.

WT hjemmeside_DK_Erhvervsfremmebestyrelsen.png