Mød hollandsk virksomheder på besøg i DK

Mød hollandske virksomheder på besøg i Danmark

Benyt chancen for at møde en hollandsk erhvervsdelegation, som besøger Danmark den 16. - 18. marts 2015 i forbindelse med det hollandske kongepars statsbesøg, og skab kontakt til og udveksle ideer med hollandske virksomheder inden for Life Science og MedTech.

Det handler om at accelerere væksten og øge det internationale samarbejde og markedsfokus. En højt profileret hollandsk erhvervsdelegation gæster den 16. – 18. marts 2015 Danmark i forbindelse med det hollandske kongepars statsbesøg. Som del af besøget afholdes også et match making-arrangement, den 17. marts, hvor danske virksomheder får mulighed for at møde de hollandske deltagere.

Det er en unik mulighed for at skabe kontakt til en eller flere af de hollandske virksomheder, og en mulighed for at udveksle og udvikle fælles ideer, stimulere projekter og afdække nye synergier.

Delegationen er arrangeret af Erhvervs- og Handelsministeriet i Holland og den hollandske ambassade i København, med deltagelse af ministeren for udenrigshandel og udviklingssamarbejde, Lilianne Ploumen; udenrigsminister, Bert Koenders; og omkring 50 hollandske virksomheder, blandt dem internationale spillere som Philips, Linet og Simed.

Vær forberedt på en hurtig, grundig drøftelse med eksperter i din branche eller dit forskningsområde. Uanset om det drejer sig om digitaliseringsmuligheder, patientpleje, udvikling af Smart Health, muligheder for at øge effektiviteten af sundhedssektoren eller indgåelse af samarbejde med en hollandsk partner, så er mulighederne tilstede for en drøftelse. Connecting-Markets analyserer de deltagende virksomheder og finder det rigtige match.

For yderligere information

Er du interesseret i at vide mere om match making-eventen den 17. marts 2015, se invitation og praktiske oplysninger her

Bemærk der er tilmeldingsfrist den 28. februar 2015 via email til Jørgen Villadsen, jc@connecting-markets.com. Ved tilmelding, oplys venligst deltager(e) og arbejdsfunktion(er).

Støttes af

Welfare Tech er medfinansieret af Uddannelses- og Forskningsministeriet og Den Europæiske Fond for Regionaludvikling.

WT hjemmeside_DK 580b.png