Åbningsreception for ny testfacilitet i Forskerparken

Hollandsk ambassadør besøger Forskerparken

Den hollandske ambassadør i Danmark aflægger Forskerparken i Odense er besøg fredag den 13. november og skal bl.a. have en rundvisning i Bussman Medical & Research’s nye modulære operationsstue og Teknologisk Instituts robotcenter.

Den hollandske ambassadør i Danmark, Henk Swarttouw, og hans kone, Sara Swarttouw Olsson, besøger fredag den 13. november 2015 Forskerparken i Odense. Det er især de mange aktiviteter inden for sundhedsområdet og aktørerne inden for sundhed og velfærdsteknologi, som er trækplaster. Bl.a. skal ambassadøren se Bussman Medical & Research’s nye modulære operationsstue, som er opført i Forskerparken til inspiration og test af den nyeste innovation inden for hospitalsbyggerier, ligesom de får en rundvisning i Teknologisk Instituts robotcenter ved centerchef Jørgen Lykkegaard.

- Besøget vil være med til at markere Odense’s position som førende økosystem for robot- og sundhedsteknologi i Europa. Ambassadøren sætter med sit besøg ekstra lys på tre stærke hollandske virksomheder, som har base på Fyn og sigter mod yderlige nordiske markeder, siger Joost Nijhoff, international Business Developer hos Odense Robotics/Udvikling Fyn, der byder gæsterne velkomne.

Efter besøget i Forskerparken går turen til en række andre virksomheder i Odense som arbejder inden for sundhed og pleje.

Udvikling Fyn, Bussman Medical & Research og Teknologisk Institut er medlemmer af Welfare Tech.

Støttes af

Welfare Tech er medfinansieret af Uddannelses- og Forskningsministeriet og Den Europæiske Fond for Regionaludvikling.

WT hjemmeside_DK 580b.png