• Forside >
  • Nyheder >
  • Robot underviser børn med sociale og faglige udfordringer
Humanoid robot skal gå i skole i Svendborg

Robot underviser børn med sociale og faglige udfordringer

Blue Ocean Robotics fortsætter udbredelsen undervisningsrobotten Zeno, som kan styrke undervisningen af elever i sociale og faglige kompetencer. Den humanoide robot flytter nu også ind på Skolen ved Nordens Plads i Frederiksberg Kommune.

Siden Blue Ocean Robotics introducerede den sociale robot, Zeno, på Byhaveskolen i Svendborg i august i år, er det gået stærkt. Flere kommuner har fået øjnene op for mulighederne med den lille humanoide robot, der mestre ikke færre end 26 sprog og kan programmeres til at sige og undervise i det, som giver bedst mening for eleverne og det professionelle personale.

Frederiksberg Kommune er endnu en af landets innovative kommuner, som sætter robotundervisning på skoleskemaet. Dette med henblik på, at skabe nye læringsmiljøer for elever med autisme.

- Vi glæder os meget til at se, hvad Zeno kan bidrage med, i forhold til undervisning af børn med en autisme spektrum forstyrrelser. Der er rigtig mange ting, der kan være udfordrende for vores elever, men for mange af dem gælder det, at deres it-kompetencer er i top. Derfor er vi overbevist om, at der er et kæmpe potentiale i at inddrage robotteknologi i undervisningen som motivationsfaktor for eleverne, siger it-vejleder Morten Jacobsen på Skolen ved Nordens Plads.

Læs også Humanoid robot skal gå i skole i Svendborg 

For yderligere information

Vil du vide mere om Zeno-robotten og projekterne i Frederiksberg og Svendborg kan du kontakte projektleder Rikke Voldsgaard Risager, T.+45 7199 5601, rvr@blue-ocean-robotics.com

Læs mere om Blue Ocean Robotics  

Blue Ocean Robotics er medlem af Welfare Tech.

Kontakt

Rikke Voldsgaard Risager

Projektleder

Blue Ocean Robotics

T: +45 7199 5601

Download vCard

Støttes af

Welfare Tech er medfinansieret af Uddannelses- og Forskningsministeriet og Den Europæiske Fond for Regionaludvikling.

WT hjemmeside_DK_Erhvervsfremmebestyrelsen.png