Medlemstilbud på Velfærdens Innovationsdag 2016

Virksomhedstilbud på Velfærdens Innovationsdag 2016

Deltag med Welfare Tech på Danmarks største konference om velfærdsinnovation, hvor du bliver inspireret af de aktuelle velfærdsdebatter, og hvor du kan se nye og innovative sundheds- og velfærdsteknologiløsninger.

Velfærdsteknologiske virksomheder og kommuner var dagsordensættende på Velfærdens Innovationsdag 2015 gennem  fællesudstilling  og  workshops. Vi har igen reserveret plads til en fællesudstilling i 2016 med den bedste beliggenhed. Herved tilbyder vi virksomheder og andre interesserede særlig synlighed på den store konference med over 1.000 velfærdsledere fra hele landet. Kommuner kan opnå rabat på deltagerbilletter. Læs mere om tilbuddene nedenfor.

Velfærdens Innovationsdag 2016 afholdes den 28. januar 2016, kl. 8:30 – 18:00 i Øksnehallen, Halmtorvet 11 i København.

Se inspirationsvideo fra Velfærdens Innovationsdag 2015

Velfærdens Innovationsdag 2015 from Mandag Morgen on Vimeo.

Til virksomheder

Som virksomhed tilbydes du både store og små udstillingspladser til fordelagtige priser. Størrelsen af din udstillingsplads influerer ikke på prisen per kvadratmeter, for vi ønsker, at alle skal kunne være med:

  • Stand 3 kvm:  5.400 kr.
  • Stand 6 kvm: 10.800 kr.
  • Stand 9 kvm:  16.200 kr.
  • Deltagerbillet: 1.000 kr.

Pladserne fordeles efter først-til-mølle-princippet.

Besparelsen og fordelene i forhold til at købe udstillingsplads direkte hos arrangøren, Mandag Morgen, varierer i forhold til dit kvadratmeter- og billetkøb og skal sammenholdes med de ekstraudgifter og den service, som Welfare Tech tilbyder.

Når du udstiller med Welfare Tech dækker vi de løse udgifter i forbindelse med udstillingen; eksempelvis gulvtæppe, caféborde, belysning, ekstra strøm, mv. Du får derfor ikke uforudsete udgifter hen ad vejen. Derudover har vi løbende dialog med vores medlemmer op til Velfærdens Innovationsdag 2016, så relevante tilbud, krav og deadlines overholdes. Det vil sige, at du som udstiller blot skal komme med dine produkter, løsninger og en roll-up.

Welfare Tech tilbyder også sparring på at være en god udstillingsvært. Vi har erfaring med at netværke på udstillinger og konferencer, og kan derfor klæde dig på til at være proaktiv og målrettet i din dialog med deltagerne på konferencen.

Welfare Tech tilbyder desuden kommuner en guided tur på den fælles Welfare Tech-stand, og vil i løbet af dagen afholde en reception, som tiltrækker gæster til standen. Nærmere information vil følge.

Til kommuner

Som kommune kan du deltage med Welfare Tech på Velfærdens Innovationsdag 2016 og få en særlig introduktion til løsningerne på den fælles Welfare Tech-stand. Som kommune kan du igennem Welfare Tech få rabat på din deltagerbillet: Billetpris på 2.000 kr. mod normalpris på 2.650 kr.

Yderligere information

Har du spørgsmål til ovenstående; til deltagelse på Velfærdens Innovationsdag, standpriser, rabatter på entrebilletter, o.lig., kan du kontakte netværksmanager Krista Ebsen Blaabjerg, Welfare Tech, T +45 3139 7892, krivb@welfaretech.dk

Læs mere om Velfærdens Innovationsdag 2016

Støttes af

Welfare Tech er medfinansieret af Uddannelses- og Forskningsministeriet og Den Europæiske Fond for Regionaludvikling.

WT hjemmeside_DK 580b.png