2016-02-23-Se-og-bliv-set-på-Matchmaking-Health-&-Rehab-Scandinavia.jpg

Se og bliv set på Matchmaking @Health & Rehab Scandinavia

Welfare Tech indbyder i samarbejde med Enterprise Europe Network til internationalt matchmaking-event i forbindelse med Health & Rehab Scandinavia 2016, den 11. maj 2016. Registrer dig allerede nu.

Matchmaking i forbindelse med konferencer og events er ofte som at lede efter en nål i en høstak. Alt for ofte kommer man hjem og opdager, at man er gået glip af at møde centrale personer, som kunne være interessante for netop ens projekt eller forretning. Organiseret matchmaking er den bedste måde at finde frem til de rette personer. Welfare Tech inviterer derfor i samarbejde med Enterprise Europe Network til et målrettet matchmaking-event, i forbindelse med Health & Rehab Scandinavia 2016.  

Matchmaking @Health & Rehab Scandinavia er Health & Rehab Scandinavias officielle matchmaking-event og finder sted den 11. maj 2016, kl. 15:00 – 17:00 i Bella Center København.  

Her kan du målrettet booke én-til-én-møder med andre Health & Rehab-deltagere. Både dem du selv har udvalgt og dem, som har udpeget dig. Du får mulighed for at fortælle om dine styrkeområder og evt. tiltrække partnere, der ønsker at samarbejde inden for dine styrkeområder. Omvendt har andre mulighed for at finde og se din profil og anmode om et møde.    

- Matchmaking @Health & Rehab giver deltagerne på messen helt nye og uventede muligheder for at møde og blive set af potentielle partnere fra kommuner, virksomheder eller forskningsmiljøet, hvad enten man er interesseret i strategiske partnerskaber, leder efter nye velfærdsteknologiske løsninger, søger partnere til et OPI-projekt (Offentligt Privat Innovation) eller leder efter partnere til et internationalt samarbejde, siger seniorkonsulent Karen Lindegaard, Welfare Tech.   

Registrer dig allerede nu 

Vi forventer mere end 100 deltagere, og det er ganske gratis at deltage i matchmakingen såvel som at besøge udstillingsområdet. I tilmeldingslinket har vi samlet alle informationer om de muligheder, arrangementet giver. Du kan målrettet skræddersy din egen deltagelse, så du får størst muligt udbytte af dagen.    

For at optimere dine muligheder opfordrer vi dig til, at du i din profil nøje beskriver, hvad du gerne vil byde ind med, og hvad du søger. Herved får andre lettere ved at pege dig ud og måske åbne op for nye spændende samarbejder. Ligeledes giver det stor værdi at forberede hvert enkelt matchmøde grundigt, så du er afklaret, hvad du vil nå på de 15 minutter, du har til rådighed ved hvert én-til-én møde.   

- Der er stor mulighed for at opnå synergi i forhold til andre aktiviteter på Health & Rehab Scandinavia. Der vil også være mange deltagere, som kommer udelukkende for at deltage i matchmaking-eventet og evt. i et besøg på udstillingsområdet, siger Karen Lindegaard.   

Skandinavisk messe for sundheds, velfærdsteknologi og hospitalsudstyr 

På Health & Rehab Scandinavia samles flere hundrede virksomheder for at præsentere de seneste produkter, tendenser og innovative løsninger. I 2014 havde messen mere end 8.500 besøgende fra ind- og udland. Men Health & Rehab Scandinavia er mere end blot en almindelig messe. Eventen tilbyder også en lang række professionelle konferencer, seminarer og workshops, som gør Health & Rehab Scandinavia til et inspirerende forum, hvor inspiration, professionel udvikling og viden deles.    

I 2016 er hovedtemaet på Health & Rehab Scandinavia: Et selvstændigt liv. Der sættes fokus på fire emner, som præsenteres på professionelle spor i både event- og udstillingsområdet.    

De fire emner er: 

  • Demens 
  • Rehabilitering i dagligdagen 
  • Velfærdsteknologi og ernæring 
  • Aktiv livsstil 

Læs mere om Health & Rehab Scandinavia 2016      

Welfare Tech er partner i Health & Rehab Scandinavia.

Støttes af

Welfare Tech er medfinansieret af Uddannelses- og Forskningsministeriet og Den Europæiske Fond for Regionaludvikling.

WT hjemmeside_DK_Erhvervsfremmebestyrelsen.png