2016-11-14-Driving-Health-Tech-2016.jpg

Mød branchen til Driving Health Tech 2016

Bliv udstiller på årets sundhedsteknologiske konference, Driving Health Tech 2016, den 14. november i Aarhus. Har du et helt nyt produkt, en idé eller fremtidig løsning, som du brænder for at vise 250 nøglepersoner i sundhedsteknologi branchen, så er chancen her.

Tracking, apps, telemedicin, robotteknologi, medicobusiness, kunstig intelligens, 3D-print. Ja kort sagt, Driving Health Tech 2016 giver indblik i en lang række nye teknologier og muligheder - og sætter spot på den spændende udvikling, der netop nu er i gang inden for sundhedsteknologi, og ikke mindst på teknologiens rolle i fremtidens samfund. Det er Ingeniørforeningen IDA, der står bag konferencen, og de tilbyder også dig mulighed for at blive udstiller på dagen, hvor hele branchen er samlet for at blive inspireret, netværke og få den sidste nye viden.  

Det hele foregår mandag den 14. november 2016 i hjertet af Aahus på Centralværkstedet/Smedien, Værksmestergade 7–9. Læs mere 

Hvad får du som udstiller?    

  • Du kommer i kontakt med op til 250 ingeniører, startups, beslutningstagere, forskere og øvrige der beskæftiger sig med sundhedsteknologi.    
  • Du bliver markedsført med din virksomheds/organisations logo til medlemmer i Ingeniørforeningen IDA.    
  • Du får stillet et bord og to stole til rådighed.    
  • Du får tre ekstra billetter til konferencen – ud over billetter til dem, der står på standen.    

Pris for udstiller er 5.000,- kr.    

Ingeniørforeningen IDA gør opmærksom på, at konferencen primær består af oplægsspor. Der er dermed kun et begrænset antal stande til salg. Konferencedeltagerne har mulighed for at besøge jeres stande i pauser og under spisning.   

For tilmelding og yderligere information kontakt venligst netværkskoordinator Anne-Mette Bach, Ingeniørforeningen, IDA, T. +45 3318 9700, amb@ida.dk.    

Du kan læse mere om konferencen, Driving Health Tech 2016, på universe.ida.dk    

Se specifik udstillerinformation

Støttes af

Welfare Tech er medfinansieret af Uddannelses- og Forskningsministeriet og Den Europæiske Fond for Regionaludvikling.

WT hjemmeside_DK_Erhvervsfremmebestyrelsen.png