Åbningsreception for ny testfacilitet i Forskerparken

Oplev Bussman’s operationspavillon i Forskerparken

Bussman inviterer indenfor i deres nye operationspavillon i Forskerparken i Odense med inspiration og indblik i alternativt byggeri.

Nu kan du opleve den nye Bussman-pavillon i Forskerparken i Odense og se, hvordan hospitaler, sundhedsklinikker samt andre aktører med akut, længerevarende eller permanent behov for ekstra kapacitet kan løse dette.  

Bussman er ekspert i og leverer modulopbyggede operations- og undersøgelsesstuer samlet af standard- og tilpassede moduler. Derved opnås et fleksibelt byggeri, der sparer tid og som kan tilpasses netop den ønskede kapacitet. Det betyder en økonomisk fordelagtig løsning, som giver sikkerhed for en effektiv og sikker levering af opgaven.  

Bussman har over 40 års erfaring i at opbygge modulære anlæg, lige fra kontorer til hybride operationsstuer. Virksomheden bygger efter de strengeste regler og bestemmelser, men er samtidigt også i stand til at bygge økonomisk og til en overkommelig pris. Bussman’s faciliteter er både modulærer og bæredygtige og forbliver fleksible og foranderlige over tid. Samtidig sikrer de dig en hurtig og ren byggeproces med minimal forstyrrelse af omgivelserne og med samme kvalitet som traditionelle bygninger.    

Du og dine kolleger bydes indenfor til workshop i den nye pavillon i Forskerparken i Odense den:    

Her fremviser Bussman eksempler på, hvordan din fremtidige pavillon kan se ud, tilpasset efter netop de behov din organisation måtte have. Du får også lejlighed til at møde eksisterende kunder og brugere, som vil fortælle nærmere omkring fordele ved en pavillon på kort, mellem og langt sigt. Du får mulighed for ved selvsyn at se på kvalitet og brugervenlighed, og få svar på spørgsmål om byggeproces og finansiering.    

Har du lyst at deltage en af de tre dage, bedes du tilmelde dig til Jørgen Bossen, Account Manager for Bussman Danmark, jbossen@bussman-mr.com eller på T. +45 2097 0953, senest den 11. marts 2016.   

Læs også Modulær operationsstue i Forskerparken

Læs også Hollandske Bussman åbner kontor og testfacilitet i Odense

Læs mere om Bussman Medical & Research 

Bussman Medical & Research er medlem af Welfare Tech.

Støttes af

Welfare Tech er medfinansieret af Uddannelses- og Forskningsministeriet og Den Europæiske Fond for Regionaludvikling.

WT hjemmeside_DK_Erhvervsfremmebestyrelsen.png