2016-11-08-Få-succes-med-Storbritannien-som-eksportmarked.jpg

Få succes med Storbritannien som eksportmarked

Deltag i opstarten af et nyt eksportnetværk med fokus på salg til Storbritannien og få inspiration, viden og netværk til at gribe mulighederne på et af Europas største markeder for sundheds- og velfærdsinnovation.

Uundværlige tips og tricks, indsigt i markedsforhold og erfaringsudveksling med danske velfærdsteknologiske virksomheder, der ved, hvordan man eksporterer til Storbritannien. Det er kernen i et nyt eksportnetværk, som Welfare Tech Innovationsnetværk for Sundhed og Velfærdsteknologi starter op i samarbejde med Healthcare DENMARK og Eksportrådet via Danmarks Ambassade i London. Du kan også være med! Netværket stiller skarpt på Storbritannien med aktiviteter, der skal medvirke til, at du og din virksomhed får succes på det britiske marked.

Det britiske sundhedsvæsen er, ligesom det danske, under stort pres med flere ældre, flere kroniske syge og færre varme hænder. Sundhedsydelserne leveres af det statslig drevet National Health Service (NHS), der står for driften af sygehuse, plejehjem, apoteker, tandlæger, pleje i hjemmet og sundhedscentre. NHS rækker ud til flere end 64 millioner mennesker, af dem 54 millioner i England alene, og regnes for at være et af verdens mest effektive sundhedsvæsner. Men NHS bruger også alt for mange penge og søger derfor efter nye løsninger, som kan effektivisere og imødekomme fremtidige krav.

Potentialet for velfærdsteknologi og nye services er derfor stort i Storbritannien. 

- Det britiske NHS har særlig bevågenhed omkring brugbare løsninger på markedet, som kan implementeres direkte. Og her ligger danske virksomheder godt i feltet. Vi er kendte for at være stærke i teknologiske løsninger, siger Jeannette Eis fra Welfare Tech. 

Med det nye eksportnetværk får du både inspiration, viden og netværk til at gribe mulighederne, og du vil selv kunne sætte dit præg på, hvilke aktiviteter og temaer, der skal rettes fokus på. 

- Vi kalder konceptet 'Storbritannien som et velfærdsteknologisk marked, du ikke må gå glip af', og det består af både dialogmøder, markedsseminarer og markedsbesøg med eksperter fra såvel Danmark som Storbritannien, som vi kan hive ind via vores samarbejdspartnere og store netværk, siger Jeannette Eis. 

Eksportnetværket giver dig: 

  • Øget markedskendskab og indsigt i det britiske marked for sundheds- og velfærdsteknologi
  • Større netværk og møde med potentielle samarbejdspartnere både i Danmark og i Storbritannien
  • Videndeling og erfaringsudveksling med andre virksomheder 
  • Styrkede muligheder for at teste løsninger på det britiske marked
  • Styrkede muligheder for salg af løsninger til det britiske marked
  • Mulighed for selv at udvælge, hvilke aktiviteter og temaer, der skal rettes fokus på 

Aktiviteter i eksportnetværket:

  • Fire årlige netværksmøder, hvor deltagerne selv sætter dagsordenen og videndeler erfaringer – mulighed for at invitere oplægsholdere ind
  • Virtuelle møder - efter behov
  • Videndeling på social medie platform
  • Mulighed for markedsbesøg i Storbritannien

Seminar: Succes med eksport til Storbritannien – opstart af netværk

Er du interesseret i at høre mere om det nye netværk, og hvilken værdi det kan tilføje dig og din virksomhed, er der hjælp at hente på et seminar den 13. december 2016 i Odense hos Welfare Tech. 

Her vil du få en introduktion til netværket og inspiration til eksport i Storbritannien. Mød blandt andre virksomheden MEDEI, der på blot et halvt år har opnået salg til en engelsk producent. Hør hvordan MONSENSO og Public Intelligence har fået foden indenfor hos National Health Service (NHS). Og hør hvordan Spectrumshop er lykkedes med at få en engelsk forhandler via den danske ambassade i London. På seminaret får du også gode råd til succesfuld eksport fra den erfarne virksomhed Vendlet

Læs også Fra markedsbesøg til salg i England, om hvordan virksomheden MEDEI på kort tid har startet internationalt salg.

Såvel seminaret som eksportnetværket henvender sig til danske virksomheder med produkter og løsninger inden for sundheds- og velfærdsteknologi, der har fokus på den britiske pleje- og hospitalssektor. Både virksomheder, der allerede er på markedet, men som søger ny inspiration og viden, og virksomheder, der overvejer at eksportere til Storbritannien, er velkomne. Det er gratis at deltage.

Seminaret finder sted tirsdag den 13. december 2016, kl. 9:30 – 16:00, hos Welfare Tech i Forskerparken 10H, Odense. 

Se program og tilmelding 

For yderligere information

For mere information om eksportnetværket til Storbritannien, kontakt Jeannette Eis, seniorkonsulent, Welfare Tech, jeeis@welfaretech.dk, T. +45 2149 8719 eller Lene Vistisen, seniorkonsulent, Welfare Tech, levi@welfaretech.dk, T. +45 3176 4331. 

Eksportnetværket er initieret af Welfare Tech som del af Welfare Tech Innovationsnetværk for Sundhed og Velfærdsteknologi og Healthcare DENMARK.

Støttes af

Welfare Tech er medfinansieret af Uddannelses- og Forskningsministeriet og Den Europæiske Fond for Regionaludvikling.

WT hjemmeside_DK 580b.png