Medlemstilbud på Velfærdens Innovationsdag 2016

Tilbud på Velfærdens Innovationsdag 2017

Deltag med Welfare Tech på Danmarks største konference om velfærdsinnovation. Vis jeres nye og innovative sundheds- og velfærdsteknologiløsninger frem på Welfare Techs fællesstand og bliv inspireret af de aktuelle velfærdsdebatter.

Welfare Tech har sammen med medlemmer og andre samarbejdespartnere fra såvel virksomheder som kommuner gennem flere år været dagsordensættende på Velfærdens Innovationsdag via fællesstande, temasessioner og deltagelse i dagens aktiviteter. I 2017 laver Welfare Tech igen en stor fællesstand med en helt central beliggenhed. Vi kan derfor tilbyde en stærk eksponering på den populære landsdækkende konference med over 1.000 deltagende velfærdsledere fra hele landet. 

Velfærdens Innovationsdag 2017 afholdes den 26. januar 2017, kl. 8:30 – 18:00 i Øksnehallen, Halmtorvet 11 i København.

Se inspirationsvideo fra Velfærdens Innovationsdag 2016

Velfærdens Innovationsdag 2016 from Mandag Morgen on Vimeo.

Fordelagtige priser med Welfare Tech

Via Welfare Tech kan du købe billetter og udstillingspladser til fordelagtige priser. Størrelsen af din udstillingsplads influerer ikke på prisen per kvadratmeter, fordi vi ønsker, at alle skal kunne være med:

  • Stand 6 kvm: 10.800 kr.
  • Stand 9 kvm: 16.200 kr.
  • Deltagerbillet som udstiller: 1.000 kr.
  • Deltagerbillet (uden at være udstiller): 2.000 kr.

Pladserne og billetterne fordeles efter først-til-mølle-princippet.

- De tidligere års gode erfaringer fra Velfærdens Innovationsdag betyder, at der allerede nu er stor interesse for at blive en del af fællesstanden. Jeg vil derfor anbefale, at interesserede medlemmer hurtigt tager kontakt, siger Krista Ebsen Blaabjerg, seniorkonsulent i Welfare Tech.

Om købet
Besparelsen og fordelene i forhold til at købe udstillingsplads direkte hos arrangøren, Mandag Morgen, varierer alt efter dit kvadratmeter- og billetkøb og skal sammenholdes med de ekstraudgifter og den service, som Welfare Tech tilbyder.

Når du udstiller med Welfare Tech, dækker vi de løse udgifter i forbindelse med udstillingen fx gulvtæppe, caféborde, belysning og ekstra strøm. Du får derfor ingen uforudsete udgifter. Derudover har vi løbende dialog med vores medlemmer op til Velfærdens Innovationsdag 2017, så relevante tilbud, krav og deadlines overholdes. Det vil sige, at du som udstiller blot skal stille op med dine produkter/løsninger og en roll-up. Vi sørger for at samle og håndtere informationer, henvendelser og tilbud fra arrangørerne og deres samarbejdspartnere.

Welfare Tech tilbyder desuden sparring på at være en god udstillingsvært. Vi har erfaring med at netværke på udstillinger og konferencer og kan derfor klæde dig på til at være proaktiv og målrettet i din dialog med deltagerne på konferencen.

Yderligere information

Har du spørgsmål til ovenstående; til deltagelse på Velfærdens Innovationsdag, standpriser, rabatter på entrebilletter og lignende, kan du kontakte Krista Ebsen Blaabjerg, seniorkonsulent, Welfare Tech, T +45 3139 7892, krivb@welfaretech.dk

Læs mere om Velfærdens Innovationsdag 2017

Læs mere om medlemsskab af Welfare Tech

Kontakt

Krista-Blaabjerg_NY.jpg

Krista Ebsen Blaabjerg

Chef for medlemsservice og kommunikation

Welfare Tech

Netværk og matchmaking

T: +45 3139 7892

LinkedIn

Skype id : krista.blaabjerg2

Støttes af

Welfare Tech er medfinansieret af Uddannelses- og Forskningsministeriet og Den Europæiske Fond for Regionaludvikling.

WT hjemmeside_DK_Erhvervsfremmebestyrelsen.png