• Forside >
  • Nyheder >
  • Welfare Tech samler innovative virksomheder på WHINN EXHIBITION
WHINN-EXHIBITION-2016.jpg

Welfare Tech samler innovative virksomheder på WHINN EXHIBITION

Mød Welfare Tech på WHINN’16. Vi stiller talstærkt op med virksomheder og samarbejdspartnere på WHINN EXHIBITION.

Kom og få indblik i innovativ teknologi inden for en bred vifte af sundhedsinnovation – telemedicin, rehabilitering, kognitivt understøtning, hygiejne, lyd og sundhed og meget mere - når du besøger Welfare Techs udstillingsområde på WHINN EXHIBITION. Welfare Tech inviterer også til guidede ture tematiseret i telemedicin, patienten i eget hjem og hygiejne.

WHINN EXHIBTION

Welfare Techs udstillingsområde er bemandet med en kombination af teknologiske eksperter, implementeringskonsulenter og kommunikationskonsulenter, der demonstrerer produkter og løsninger, der henvender sig til kommuner, sygehuse, institutioner mv. på social- og sundhedsområdet. 

Når du møder de forskellige virksomheder og organisationer på Welfare Techs udstillingsområde, får du muligheden for selv at opleve, hvordan de innovative løsninger skabes i vekselvirkninger af stærke samarbejder imellem virksomheder, universiteter og det offentlige sundhedssystem i Danmark. Du vil også finde mange eksempler på, at virksomhedernes systemer og ydelser er kompatible, så du eksempelvis via én producent får åbnet op til en lang række innovative løsninger, som du ikke selv kender endnu.

På Welfare Techs udstillingsområder finder du:

Se oversigten over hele WHINN EXHIBITION udstillingsområdet

Besøg os på den åbne og gratis udstilling den 4. – 6. oktober 2016, kl. 09:00-17:00 i Odense Congress Center. Registrer dig her  

Welfare Tech guider dig i nyeste velfærdsteknologi 

I samarbejde med WHINN inviterer Welfare Tech alle interesserede til at deltage på nogle tematiserede guidede ture i hele WHINN EXHIBITION. Her møder du de fleste af udstillerne på WHINN EXHIBITION. 

De guidede ture i nyeste velfærdsteknologi er tematiseret inden: 

  • Telemedicin
  • Patienten i eget hjem
  • Hygiejne 

Læs mere om virksomhederne på de guidede ture, og tilmeld dig én eller flere af de gratis guidede ture her

Ved du hvad WHINN EXHIBITION byder på?

WHINN EXHIBITION er et udstillingsvindue for sundheds- og velfærdsløsninger. Du finder både præsentationer af eksisterende sundhedsløsninger, som er taget i brug og implementeret i kommuner og regioner landet over samt i udlandet, og bud på nye teknologier, produkter og services målrettet morgendagens pleje- og sundhedsvæsen.  

Støttes af

Welfare Tech er medfinansieret af Uddannelses- og Forskningsministeriet og Den Europæiske Fond for Regionaludvikling.

WT hjemmeside_DK_Erhvervsfremmebestyrelsen.png