• Forside >
  • Nyheder >
  • Nyt partnerskab skal tilbyde mHealth-løsning i forsikringsbranchen
2017-04-20-Nyt-partnerskab-skal-tilbyde-mHealth-løsning-i-forsikringsbranchen-.jpg

Nyt partnerskab skal tilbyde mHealth-løsning i forsikringsbranchen

Teknologivirksomheden Monsenso, som udvikler mHealth-løsninger til mental sundhed, indgår nu partnerskab med Gen Re, som er et af verdens førende genforsikringsselskaber. Målet med samarbejdet er at hjælpe forsikringsselskaber ved at drage nytte af Monsenso-løsningen, som understøtter forebyggelse, tidlig intervention og behandling af stress og mentale sundhedsproblemer.

Monsenso's mHealth-løsning er en praktisk hjælp til individer med stress og mentale sundhedsproblemer - en løsning som også har potentiale til at forebygge tab af erhvervsevne. Patientundersøgelser viser, at løsningen giver individer lyst til at deltage mere aktivt i egen behandling. De kan via Monsenso-løsningen selvmonitorere deres livsstil og symptomer, hvilket hjælper til hurtigere bedring.  

Gen Re leverer genforsikringsløsninger til livs-, sundheds-, hjem- og ulykkesforsikringsbranchen. Med en kapitalbeholdning på 14 mia., ca. 6 mia. i forsikringspræmier og et globalt netværk af kontorer i nøglemarkederne i genforsikringsbranchen, er det et af verdens førende genforsikringsselskaber.   

De to virksomheder forener nu kræfterne og vil samarbejde om at give forsikringsselskaber mulighed for at tilbyde deres kunder en bedre service og samtidig reducere procesomkostningerne. Ved at tilbyde løsningen kan forsikringsselskaber aktivt hjælpe deres kunder med at vende hurtigere tilbage til arbejdsmarkedet og undgå tilbagefald.  

- Målet med vores samarbejde er at fremme brugen af mHealth-teknologi i forsikringsbranchen. Ved bedre behandling af stress og mentale sundhedsproblemer via denne teknologi, kan forsikringsselskabernes kunder hurtigere få det bedre, samtidig med at det reducerer omkostningerne, udtaler Thomas Lethenborg, CEO hos Monsenso, og tilføjer:  

- Monsenso ønsker at danne solide og langtidsholdbare samarbejdsrelationer med det ultimative formål at tilbyde bedre behandling til flere for færre omkostninger.   

Med ønsket om at tilbyde deres kunder de bedste innovative, nye teknologiske løsninger bidrager Gen Re med deres brede viden inden for forsikringsbranchen til samarbejdet  

- Det er vigtigt, at livsforsikringsbranchen hilser nye teknologier og processer velkomne for fortsat at være relevante i deres kunders liv i fremtiden. Klinisk lægevidenskab udvikler sig også, og vi er glade for at kunne offentliggøre vores samarbejde med Monsenso. Det vil forbedre resultaterne for forsikringstagere, som kæmper med en mental lidelse, siger Jules Constantinou, Regional Manager, Gen Re Life/Health UK & Irland.  

Monsenso-løsningen udspringer fra IT-Universitetet i København og er både CE-mærket og TGA-certificeret. Løsningen bruges i klinikken i Storbritannien, Danmark, Norge, Sverige, Tyskland og Australien til at understøtte behandlingen af en bred vifte af psykiske lidelser og adfærdsforstyrrelser.  

Denne artikel er skrevet af Monsenso, der er medlem af Welfare Tech. 

Link til kilde 

Støttes af

Welfare Tech er medfinansieret af Uddannelses- og Forskningsministeriet og Den Europæiske Fond for Regionaludvikling.

WT hjemmeside_DK_Erhvervsfremmebestyrelsen.png