• Forside >
 • Nyheder >
 • Kom til WHINN Matchmaking og mød din næste samarbejdspartner
2017-08-28-Kom-til-WHINN-Matchmaking-og-mød-din-næste-samarbejdspartner.jpg

Kom til WHINN Matchmaking og mød din næste samarbejdspartner

Skal du med på WHINN i oktober? Grib muligheden for at møde nye samarbejdspartnere og få direkte indblik i nye løsninger indenfor velfærds- og sundhedsteknologi. Det er på WHINN Matchmaking 2017. Her får du tre gode råd til, hvordan du opretter en stærk profil.

Welfare Tech Innovationsnetværk for Sundhed og Velfærdsteknologi er igen vært for WHINN Matchmaking under Week of Health and INNovation, WHINN 2017. Det foregår i Odense den 11. oktober kl. 14-18 og den 12. oktober kl. 14–17.

Vi har igen sat et program op, hvor du får mulighed for at møde og blive set af andre deltagere på WHINN, så du ikke kommer hjem og opdager, at du er gået glip af at møde spændende profiler på WHINN. Du kan deltage den ene dag eller begge dage. Vi håber hermed det giver dig optimale muligheder for at være med.

- WHINN-dagene giver rigtig mange muligheder for at møde nye og gamle kontakter, og for at netværke i pauserne. Når du deltager i WHINN Matchmaking tilbyder vi et set-up, hvor du effektivt kan holde match-møder a’ 15 minutter, hvor du kan sætte fokus på det du tilbyder, og det du efterspørger, siger Lene Vistisen, seniorkonsulent og netværksleder for Welfare Tech - Innovationsnetværk for Sundhed og Velfærdsteknologi.

Korte møder med stor effekt

Der er nu åbent for oprettelse af profiler og bookingen af møder. Du kan både invitere til og blive inviteret til at deltage i et møde. Møderne er af 15 minutters varighed og giver dig en unik mulighed for at præsentere din virksomhed eller organisation og de løsninger du tilbyder eller har behov for. 

- Deltagerne kommer primært fra Danmark men også fra andre lande. De tidligere år har vi haft mellem 100 - 120 deltagere med repræsentanter fra 10 - 14 lande inden for både den offentlige sundhedssektor, kommuner og private virksomheder, universiteter og forskningsinstitutter, siger Lene Vistisen. 

Når du har oprettet en profil kan du både modtage og sende invitationer til de øvrige deltagere. Og et par dage inden møderne finder sted, får du tilsendt din personlige mødeplan.

- Jeg har tidligere deltaget på WHINN Matchmaking for at udvide mit netværk, og særligt for at styrke mine internationale kontakter. Jeg har haft fokus på at finde internationale samarbejdspartnere og kunder og distributører til vores løsninger. Vi skal helt sikkert deltage igen, siger Henrik Klode, CEO, ANYgroup. 

- Konceptet fungerer supergodt. Det giver mulighed for at få fat i nogen, man ellers har svært ved at få fat i. I konceptet ligger også, at man inden eventen bruger lidt tid på at finde ud af, hvad man vil have ud af møderne. Det er et effektivt set-up og forventningerne til de korte møder er godt afstemt. Jeg oplever det er en effektiv brug af min tid, også selvom det ikke altid fører til direkte salg. Gevinsten kommer måske først i de efterfølgende 6-12 måneder, men det er en god investering, siger Henrik Klode. 

Læs også Virtual reality, partnerskaber og intense møder til WHINN Matchmaking

Hvorfor skal du deltage?

Fordi du kan:

 • bruge denne anledning til at igangsætte nye forretningsmuligheder
 • øge din synlighed på WHINN
 • præsentere nye løsninger og projekter
 • møde nye leverandører og kunder
 • møde internationale samarbejdspartnere
 • finde nye kommercielle/teknologiske/forskningspartnere
 • få ny viden om den sidste forskning 
 • præsentere, diskutere og udvikle nye projektidéer

- Ved sidste matchmaking-event var vores fokus at finde distributører på det internationale marked. Jeg fik et møde med en distributør i Island. Vi kendte ikke hinanden på forhånd, så det er ikke sandsynligt, vi havde mødtes tilfældigt. Det islandske firma var på udkig efter nye løsninger, der kunne bruges til at drive og servicere kaldeanlæg. Og det var et godt match for os begge, da ANYgroup på den måde fik en fod indenfor på det islandske marked, mens det islandske firma fandt en god løsning, de nu kan sælge i Island, siger Henrik Klode.

Sådan gør du

Du tilmelder dig WHINN Matchmaking via tilmeldinglink på WHINNs officielle registreringsside. 

Link til tilmelding

I første omgang registrerer du dig til WHINN Matchmaking. Når du er registreret, modtager du kort efter et link til matchmaking-websiden, hvor du registrerer dig med profil og flere detaljer. 

Når du tilmelder dig, skal du tage stilling til, om du vil deltage den ene eller begge dage, og du kan vælge hvilke tidspunkter, der passer i din kalender og de øvrige aktiviteter du skal deltage i på WHINN 2017. Det er også her, du præsenterer din virksomhed eller organisation, dine løsninger og/eller behov, så de øvrige deltagere kan forstå, hvem du er og hvad du søger. 

Så tøv ikke med at få oprettet profil nu! 

Tre gode råd til dig, der vil deltage på WHINN Matchmaking

Henrik Klode fra ANYgroup giver her tre gode råd til dig, der vil deltage på WHINN Matchmaking:

 1. Udstil på WHINN Exhibition og deltag i WHINN Matchmaking. Det er en god ide at arbejde på begge flanker. Det giver alt andet lige øget synlighed, og så kan du altid tage et længere møde på udstillingen efterfølgende.
 2. Vær skarp på, hvad du vil have ud af møderne. Søger du en distributør, et nyt internationalt marked eller nye samarbejdspartnere? Eller, hvis du er fra en kommune, søger du så en speciel løsning eller viden om et område?
 3. Gør noget ud af din profil. Hvis du har deltaget tidligere, ligger din gamle profil inde i programmet, men læs den lige igennem så den er opdateret. Jo mere simpelt du kan præsentere din løsning eller dine ønsker, jo hurtigere kan de øvrige deltagere se, om de kan være interesserede i et møde.

Læs også 15 minutters matchmaking blev til dansk-skotsk parløb

For yderligere information

WHINN - Week of Health & INNovation - er en unik begivenhed, som i en og samme uge samler en vifte af konferencer, events, innovation og netværksaktiviteter inden for sundhed og innovation. I 2017 afholdes WHINN den 9. til 12. oktober i Odense og sætter særligt fokus på temaerne: Fremtidens hospitaler; Værdibaseret sundhed og pleje; og Digital sundhed. 

Welfare Tech er partner i WHINN, og du kan her se en oversigt over Welfare Techs aktiviteter under WHINN 2017

Praktiske information og yderligere information om WHINN Matchmaking 2017

Støttes af

Welfare Tech er medfinansieret af Uddannelses- og Forskningsministeriet og Den Europæiske Fond for Regionaludvikling.

WT hjemmeside_DK_Erhvervsfremmebestyrelsen.png