2017-12-07-Skal-du-med-Welfare-Tech-på-Velfærdens-Innovationsdag.jpg

Skal du med Welfare Tech på Velfærdens Innovationsdag?

Torsdag den 25. januar løber Velfærdens Innovationsdag 2018 af stablen i Øksnehallen i København. Welfare Tech vil igen have en fællesstand i udstillingsområdet, og der er stadig ledige standpladser.

Mandag Morgen samler igen velfærdens frontløbere i Øksnehallen i København til end dag med networking og erfaringsudveksling på tværs af faggrænser, sektorer og geografi. Ligesom de foregående år, vil Welfare Tech være repræsenteret med en fællesstand i udstillingsområdet, hvor vi demonstrerer innovativ sundheds- og velfærdsteknologi via en fælles platform. 

Udstil eller deltag på Velfærdens Innovationsdag 2018

Du kan også være med. Der er stadig ledige standpladser. 

Som udstiller vil du møde flere end 1000 beslutningstagere fra sundheds-, social- og beskæftigelsesområdet. I 2018 vil Mandag Morgen – efter Welfare Techs afprøvning i 2017 – gennemføre guidede ture i udstillingen, så flere deltagere kommer ud og bliver præsenteret for de udstillede løsninger. Turene vil være et tiltrængt afbræk i dagens debatter, hvor deltagerne får indblik i konkrete tiltag og løsninger, der kan forbedre velfærden for borgerne.

- I Welfare Tech ser vi igen frem til at deltage på Velfærdens Innovationsdag med virksomheder, uddannelsesinstitutioner, kommuner mv. Vi har store forventninger til konferencekonceptet i januar 2018, idet der er afsat mere tid til udstillingen. Der laves tematiserede guidede ture rundt til standende, og der afholdes mindre talersessioner i udstillingshallen, hvor virksomhederne står med deres produkter, siger Krista Ebsen Blaabjerg, Welfare Tech.

Som deltager på Velfærdens Innovationsdag kan du opleve et program, der består af fælles oplæg i plenum, temasessioner, guidede ture, etc. inden for en bred vifte af emner. Debatterne vil blandt andet dykke ned i, hvordan nye teknologier og data forandrer forståelsen af servicebegrebet, hvilke krav udviklingen stiller til medarbejderne, lederne og ikke mindst borgerne, og hvordan vi sammen skaber nye og bedre veje en mere bæredygtig velfærd. I 2018 vil du få mere tid til udstillingsområdet, og der vil igen være et løsningsgalleri, hvor du kan se og høre om de nyeste teknologier og løsninger på markedet.  

Se programmet for Velfærdens Innovationsdag 2018

Er du interesseret i at høre mere om muligheden for at udstille på Welfare Techs fællesstand, eller om mulighederne for rabat gennem Welfare Tech til udstillingspladser eller entrebilletter kan du kontakte:  Louise Daugbjerg-Pedersen, konsulent, Welfare Tech, T. +45 5133 4642, lodp@welfare.dk

Se video fra Velfærdens Innovationsdag 2017

Velfærdens Innovationsdag 2017 from Mandag Morgen on Vimeo.

Foto: Welfare Tech. 

Støttes af

Welfare Tech er medfinansieret af Uddannelses- og Forskningsministeriet og Den Europæiske Fond for Regionaludvikling.

WT hjemmeside_DK_Erhvervsfremmebestyrelsen.png