2017-01-31-Sønderjysk-velfærdsteknologi-indtager-Centraleuropa.jpg

Sønderjysk velfærdsteknologi indtager Centraleuropa

Life-Partners A/S vil også sælge velfærdsteknologiske løsninger til plejesektoren i Tyskland, Østrig, Schweiz, Tjekkiet og Kroatien. Derfor har den sønderjyske virksomhed overtaget den tyske virksomhed Data Uniteds aktiviteter.

Life-Partners har ansat tidligere direktør for den tyske virksomhed Data United, Wilhelm Prasser, som salgsansvarlig for de centraleuropæiske markeder og overtaget virksomhedens igangværende aktiviteter. Dermed styrker Life-Partners sin position og ambitionerne om for alvor at eksportere sine kommunikations- og planlægningsløsninger til plejesektorerne i de tysksprogede markeder og Østeuropa.

Wilhelm Prasser har mangeårig erfaring i opbygningen af forretnings- og salgsstrukturer samt forretningsudvikling og salg. Samtidig har han også den nødvendige branche-know-how inden for velfærdsteknologi. Wilhelm Prasser har tidligere haft lignende opgaver og ansvarsområder fra sine job hos Siemens, Siemens-Nixdorf og Sun Microsystems.

Life-Partners har blandt andet udviklet app’en Life-Manager, som er et tabletbaseret, brugervenligt kommunikations- og planlægningsværktøj for borgere, deres pårørende og plejepersonale. Systemet bruges fx på plejehjem, hjemmeplejen og psykiatrien i Danmark samt på to tyske plejehjem i Augsburg og München.

- Jeg glæder mig til at udrulle Life-Partners’ løsninger. Der er et stort potentiale og behov for innovativ og brugervenlig velfærdsteknologi i Europa, siger Wilhelm Prasser, der er stationeret i München. 

Han begynder i jobbet 1. februar 2017 og får også til opgave at opbygge virksomheden og medarbejderstaben i Tyskland.

Wilhelm Prasser er sammen med Lars Jessen, direktør i Life-Partners A/S, ansvarlig for salget i Tyskland, Østrig, Schweiz og Østeuropa.

- Jeg er utrolig glad for at få Wilhelm Prasser med på holdet i Life-Partners. Han er et værdifuldt aktiv til vores team, og han vil være afgørende for vores vækst fremover, siger Lars Jessen, direktør i Life-Partners.

Om Life-Partners A/S

Life-Partners A/S blev grundlagt i 2009 med en mission om at udvikle unikke, brugervenlige it-løsninger til sundheds- og plejesektoren, der skaber tryghed, nærvær, medindflydelse for borgeren og familien. 

I foråret 2014 fik Life-Partners den dansk-tyske Innovationspris for konceptet bag kerneproduktet Life-Manager. Sidste år modtog Life-Manager ”Innovationspreis Altenpflege 2016” på Altenpflegemessen i Hannover. Det udslagsgivende for udnævnelsen var, at Life-Manager på en nem måde understøtter kommunikationen og de sociale relationer mellem pårørende og medarbejdere samtidig med, at løsningen også understøtter selvstændigheden og selvhjulpenheden hos borgeren.

Life-Partners er medlem af Welfare Tech. Læs mere om Life-Partners her.

Kilde: Pressemeddelelse

Støttes af

Welfare Tech er medfinansieret af Uddannelses- og Forskningsministeriet og Den Europæiske Fond for Regionaludvikling.

WT hjemmeside_DK 580b.png